Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli znate pripady, ze by nekto otehotnel ze styku 2 dny pred ovu... jindy se nam to povest nemohlo a ted jsme 10 dpo, tak me napadlo zjistit jestli vubec nejaka sance je... 🙂
zoditko fakt? ja prave tomu moc neverim, ze by to mohlo klapnout... tenhle mesic byl celkove silenej, to sme se tulili tak mozna 2x celkove... no a kdyby to vyslo z toho jednoho tak to by byl masakr 🙂
Já tak otěhotněla poprvé a byla to holčička 😉 . Držím palce.
@zardia Jistě, možné to je... spermie v těle nějakou dobu vydrží, takže jsi otěhotněla při ovulaci, ale spermiema, které se do tebe "dostaly" dva dny před... prostě si ty potvůrky počkaly na vajíčko... je to i docela pravděpodobné.
to je snad počítané jako plodný den, ne? Nám to taky tak vyšlo a stejně jako sasance se nám narodila holčička
no u nas to asi nevyslo :(..
sice prisernye MS krece co jsem mela rano ustoupili, spineni nikde, ale teplota je asi jasna :(
Ahoj, mohla jsi otěhotnět 🙂 🙂 🙂 🙂 Říká se, že pokud žena otěhotní cca 2 - 3 dny před ovulací, narodí se jí holčička (v plodné dny jsou to zase častěji chlapečci
Dobry vecer chci se zeptat.Mam plodne dny a zitra ovulaci.S pritelem se snazime o mimiska a vcera sem mela vysokou sanci otehotneni.Meli sme styk nechraneny samozrejme.Je tu sance ze otehotnim? 😉 l
Určitě je 🙂)) spermie pokud mají příznivé prostředí vydrží v těle ženy 2-3 dny, kde čekají na vajíčko ! a pokud je před ovulací, tak to přiznivé prostředí mají !!! držím palečky
Určitě lepší styk před ovu než v den ovu nebo dokonce po ovu. Spermie potřebují nějaký čas, aby se dostali na to správné místo a ti nejsilnější si na vajíčko počkají 🙂
@cherry_cola5 ja myslim, ze akorat. pak kdyz to je casteji tak jsou pomalejsi spermie 🙂
ahoj, já jsem se ale před týdnem také ptala holek ve skupince snažilky přesně na to samé 😀 bylo mě řečeno, že je to ideální den pro početí, že si spermie počkají a většinou, když je to takhle před ovulkou, bývají to holčičky 🙂 tak uvidíme 🙂
@clarabenn Fakt ?🙂 tak to mam radost .. ja se az dneska dověděla, že plodné dny jsou i před ovu 🙂 celou dobu jsem myslela ze az při ovu 🙂
@cherry_cola5 ano jsou, taky jsem z toho měla velkou radost. Ono trefit se přímo do ovulky je celkem zázrak. Kor když chodíme oba do práce na směny,tak je to takové složitější ,,to,, načasovat. Bohužel tento měsíc to nevyšlo ☹, ale doufám, že si na Vánoce nadělím dáreček pod stromeček.
@cherry_cola5 ještě koukám na Tvoji přiloženou fotečku. Myslím, že je to úplně ideální,že to takhle stačí 🙂
@clarabenn Jee tak to budu moc držet palečky .. i já doufám ve vánoční dareček 🙂)) tak mi dej určitě vědět jů 🙂 a děkuju moc za rady 🙂
@cherry_cola5 nemáš vůbec za co 🙂
Úplně v pohodě... Spermie si 48 hodin na vajíčko počkají
Já otěhotněla den po konci menstruace. Čekáme holku. 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Šance je veliká... otěhotněla jsem takto minulý měsíc 😎 😉 .