Jsem cca měsíc po revizi kvůli ZT na konci 8tt a právě mi skončila první porevizní MS, tudíž předpokládám, že s ní skončilo i šestinedělí. Zajímalo by mě, jestli jste některá otěhotněly hned po první porevizní ms a jak těhotenství probíhalo. Ráda bych tomu už nechala volný průběh a povzbuzení se vždycky hodí 🙂
@saidy
Ahoj,ja dostala MS jeste v 6ti nedeli po kyretazi delohy,a pak dalsi za 28 dni. 25.10. Jsem byla na kontrole kde mi doktor doporucil 2-3 mesice pockat nez se zacneme zase snazit. 30.10. Jsem mela posledni menstruaci. Takze jsem do 3 tydnu po kontrole opet otehotnela. Zitra zacinam 8tt a zatim je vsechno ok..doufam,ze to tak i zustane!!
Mě ani nepřišla porevizní MS a neplánovaně jsem otěhotněla. Dneska už má syn 5,5roku🙂
15.1.2016 revize kvůli anembryomole, 11.2. menstruace, 10.3. pozitivní těhotenský test 🙂 14.11. se nám narodila zdravá dcera 🙂
Ahojky, taky jsem stihla po revizi pouze jednu Ms a hned otěhotněla... Dr.tehdy rekl, co se má udržet, to se udrzi... dnes ma dcerka pres 3 roky. Držim pěsti!!!
Došla vám druhá porevizní MS na čas? Měla bych ji dostat za 3 dny a zdá se mi divné, že nemám PMS. Vždycky mě před MS týden bolely prsa, před první porevizní bolely jenom 3 dny a teď zatím nic. Navíc jsem tenhle cyklus měla plodný hlen hned po MS (6 a 7 DC) a pak už ne, od 14 DC mi je chvílema špatně od žaludku a před pár dny se přidalo občasné píchání vlevo v podbřišku (možná vaječník?), tak jsem zmatená, co to má být.. První byla docela hukot, tak bych nerada, aby mě druhá zaskočila nepřipravenou 😀
Otěhotněla jsem po 1.porevizni MS a příští týden mě opět čeká revize...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, my se vždycky začali snažit hned po 1. porevizní MS. Jednou se povedlo po 3 měsících (to moc nedoporučuju, potracené a narozené dítě pak má cca stejný termín ☹ ). Podruhé se povedlo hned po té 1. porevizní MS. Z obou takových těhotenství máme živé děti.