Opožděná ovulace, ale MS skoro na den přesně?

14. lis 2022

Ahoj holky, jsem cca měsíc po biochemickém těhotenství.. zpoždění jsem měla předtím 10 dnů. Je možné, že ovulace se mi opozdila? A mohla jsem ji mít cca 4 dny před další MS? Nemáte někdo podobný případ?
Při ovulaci mě občas bolí podbrisek a to přesně bylo 4 dny před MS..
děkuji Vám za odpovědi.

fany122e
15. lis 2022

Kdyz se mi posunula ovulace, tak se mi posunula i ms, lutealni fazi mam stale stejne dlouhou… ale je mozne, ze jsi mela anovulacni cyklus a ta bolest byla PMS… nebo to mas jak ja, ja jsem po biochemku nejake 4, 5 mesicu ovulaci necitila vubec a cyklus rozhozeny… naucila jsem se pouzivat ovulacni testy a merit bazalni teplotu 😉

mionella
15. lis 2022

Měla jsrm něco podobného a lékařka mi tekla že ovulace může probíhat pouze hormonalne takže ha měla pár dnů před vyšetřením pozitivní ovulacni test..testovaci čárečka tmavsi než kontrolní.kdy jsem býka si jistá že ovulace proběhla ale midr mě překvapila že vajíčko neodešlo zůstalo ve vaječníku...říkala že by mě pichla injekci kdybych přišla o pár dní dříve abychom ovulaci spustili...ze když už je hormonalne ovulace rozjeta...je pozdě vajíčko odejde pár dní před menstruaci ale z toho prý už nic nebude....protože cyklus už je rozjetý...doporučuji ověřit jestli vůbec ovuluješ protože ani ovulační test pozitivní není důkazem že ovulace probíhá s vajíčkem tak jak by měla...ve správnou chvíli...přeji ať se brzy podaří🍀😊

mionella
15. lis 2022

Jo a taky me bolelo břicho pak asi 4 dny před menstruaci ale to jsem věděla že to vajíčko už být oplodneno nemůže....