Ahoj holky,
Prosím vás o radu. Dnes je to 29 dni, co mám zpožděnou ms. O mimi se s přítelem snažíme a právě jdu od doktorky, která mi řekla, že v deloze nic nevidí. A Prý je to jen hormonální porucha a mám počkat, až ms dorazí sama. Myslíte že bych mohla být v raném stadiu těhotenství a ultrazvuk to ještě nezachytil? A mám vůbec plodné dny?
Jsem z toho zklamaná, protože jsem v to doufala. A dnes me boli oba vajecniky a už 2 den prsa.
Moc děkuji za rady a odpovědi.😞
@mirkah123
Jojo, testu jsem si právě dělala dost a nic.. Což mi přišlo divné. Ale napadlo mě, jestli třeba k oplodnění nedoslo později a nejde ta ultrazvuku ještě nic vidět 🙄😕
@market9777 29 dní zpoždění je opravdu dost, to na tehotenství nevypadá, bohužel
Ona možná ovulace v tomto cyklu ještě nebyla (pravděpodobně) a nejspíš ani nebude... Divím se, že ti dr nedala vyvolávačku, takhle můžeš čekat klidně i další měsíc, dva...což je škoda, když se snažíte
@kachna001
Právě, přesně tohle jsem si taky říkala.
Ale už nějakou dobu mě dost bolí v podbřišku a ledviny, tak snad to dostanu, abych mohla mít plodné dny. 😕
Jinak všem děkuji za odpovědi 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@market9777 bohuzel jestli jiz tak dlouho dobu meskas, je dost mala pravdepodobnost toho, ze by na ultrazvuku nebylo nic videt 🤔 test sis predpokladam taky uz delala