Už je to přes rok, co se snažíme o miminko. Asi to znáte, nejdřív to neřešíte, měření teploty, zkoumání hlenu, pročítání diskuzí atd. vám přijde šílené, říkáte si, že ty ostatní "snažilky" jsou hned sesypané z toho, že to pár měsíců nejde a hned se musí družit na nějakých webech. Ale jak čas běží, začínáte přeci jen pokukovat po těch diskuzích, řeknete si, tak si tu teplotu změříte, pak to skončí u barevných tabulek, grafů, měření, zjišťování hlenu, polohy čípku a ze spontánního klidného početí se stává pomalu noční můra. Takže jsem tady a zakládám svoji první diskuzi. Teplotu atd. si zapisuji už 12 cyklů, jak to tak pozoruji a co si zpětně uvědomuji, že alespoň v polovině z těchto cyklů se mi stává toto: cca 6. den po ovulaci se dostaví slabé špinění, které trvá 2-3 dny, někdy až do menstruace, usuzovala bych na to, že se jedná o uhnizďování vajíčka (i teploty by odpovídaly). Pokaždé se ale dostaví menstruace, která přijde dřív a je mnohem bolestivější. Máte někdo podobnou zkušenost? Co s tím dělat?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ilcak82 ahoj,ja doporučuji pit kontryhelovy caj koupíš ho v lékárně,sypaný!slouží k nárustu sliznice a lepsiho zavrtavani miminka...já mám ted za sebou 11 mesicu snazeni a omiminko...a pred 2 mesicema jsem byla stastna ze jsem se dockala ale bylo to mimodelozni ☹( takze doporucuju poridit ten cajik a uvidis 🙂