Ahoj, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s biochemickým těhu. po IVF a KETu již 3x biochemické těhotenství. Pokaždé konec už v 5tt i přes to že máme vyšetřené úplně vše a vše je v pořádku stále se nedaří 😒 přirozeně vůbec a po IVF jen biochem. ....tak jsem z toho už zoufalá. Je tu některá s podobnýma zkušenostmama. díky
holky myslíte že biochemické těhu je náledkem špatné sráženlivosti krve? Já teda teď počala (po roce snažení) přirozeně jen za pomocí clostíku, ale končilo to též biochem,. těhotenstvím. Mudr. mi jen řekla, že se to prostě stává...ale já nechci aby se mi to pochopitelně stávalo...:(
@bambulajda
@ivcik83
Poptej se na to doktorky je dobré se na to nechat vyšetřit. Mě ji zjistili, tak uvidím jak dopadne další pokus 🙂
Ahoj holky, jak jste tenkrát dopadly? Řeším to samé. Přirozeně to nejde už 6 let a po IVF vždy biochemické :(
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky já byla na 2 IVF a pokaždé 2 biochemické těhu. MS jsem dostala pár dní po tom co mi potvrdili pozitivní krevní test na HCG! Pak jsem byla na 3 IVF v Brně, ale tam se to nepodařilo vůbec! Tet zvažujeme kdy se dáme na 4 IVF 🙂 Jinak dělali Ti test na krevní srážlivost??