Ahoj holky,
Prosím je tu někdo kdo otěhotněl po odstranění celé štítné žlázy?A za jak dlouho se vám to podařilo?
S přítelem se snažíme víc jak rok a 3 měsíce o miminko a stále se nám nedaří.
Děkuji za odpovědi pokud se tu někdo najde.😊
Za 5 měsíců.
@roxanalit Gynex jsem taky zkoušela a nepomohl mi,dlouho jsem brala Femibion i kyselinu listovou a různé čaje jako malinik a kontryhel.
@klea81 Jaké léky berete?
@roxanalit a v těhotenství berete jak léky?
Jsem po odstranění a obě děti mám na první pokus. To není o šž, ale o tom jestli je dobře nasazena substitucni léčba.
@ivi88 bojují se srovnání s hormony 😔
@jmenujiseklara Tak možná proto se nedaří. Hormony nejsou v rovnováze.
Obě děti na první pokus, byla jsem cca 4 roky po odstraneni
@jmenujiseklara letrox
@jmenujiseklara tak to je divné, že to doktor neumí vyladit, já měla hormony v normě tak 2 měsíce po operaci, berete pravidelně a 30 min před snídaní?
@jmenujiseklara stejne jako když jsem těhotná nebyla, každé ráno nalacno 6 dni v týdnu jednu tbl euthyrox 150 a 7 den 1,5 tbl Euthyroxu 🙂
@klea81 ano pravidelně ráno 30 minut před jídlem.Jsem 4 roky po operaci.Změnila jsem i paní doktorku.Tak snad už mi pomůže to srovnat 🙏🏻
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jmenujiseklara Jsem po operaci teď v červenci 2 roky, mám taky celou žlázu pryč a beru euthyrox 150 mg 🙂 V lednu jsem vysadila HA a m/s nepravidelná, ovulace začala až někdy v dubnu když jsem začala brát Fertipronu a Gxnex,kyselinu listovou jsem brala už dávno rok před tím jelikož jsem ji v těle žádnou neměla 😀 Po druhem cyklu bráni Gynexu se zadařío a teď jsem 27tt ❤️ Jinak jsem nemerila žádnou banální teplotu ani nedělala ovulacni testy,nechali jsme tomu volný průběh ☺️ Držím palce ať se brzy zadaří 🥰