Ahoj milé krásné stávající a budoucí maminky,
Chtěla bych vás poprosit o radu, s manželem jsme se rozhodli, i přes můj mladý věk (25let) z důvodu mých zdravotních potížích, které přichází nepravidelně v podobě silných alergií o to, že se bude snažit o miminko již teď.
Prováděly jste nějaké očisty těla před otěhotněním? Dneska beru poslední antikoncepci, jedla jsem více jak měsíc chlorellu, proběhla detoxem, jim už cca 3 týdny kyselinu listovou , ostropestřec mariánský a již půl roku žádná alergie , teď jsem aktuálně na dovolené z moře , abych ještě vypálila ekzémy a snad. To bude dobré.
Doporučíte mi krásky ještě něco něco nebo toto stačí?
Jinak 5.9. se vracím domů za manželem a dnes jím poslední antikoncepcí, jakou máte zkušenost s plodností hned po vynechání? Povedlo se některé hned ?
Děkuji milé maminky za rady
Lucka
Gynex, bylinné kapky a k tomu max. Kyselina listova. Nic více,
S manželem jsme se oba půl roku před plánovaným početím detoxikovali. Doporučuji 🙂
žádnou očistu jsem nedělala - brala jsem asi 2 měsíce před plánovaným početím kyselinu listovou a pila tedy kontryhelový čaj. Po vysazení prášků se zadařilo hned druhý měsíc.
U druhého se nám to po vysazení povedlo 4 měsíc
@lucinkamarecek 😂😂😂25 mlady vek 😂😂😂 kam ten svet speje 😂😂😂 promin za mou reakci, ale myslim, ze na dite to je tak akorat 😉
Ted k veci, brala jsem HA 9 let, kdyz jsme se rozhodli, ze chceme mimi, tak jsem 3 mesice pred vysazenim zacala brat kyselinu listovou. Po vysazeni se nam mimi podarilo 2.mesic snazeni, resp.volneho prubehu. Ja zadnou ocistu nic nedrzela. Jedla jsem akorat vic ovoce a zeleniny (vic znamena aspon to, co by se melo, protoze ja jsem ten typ cloveka, co za normalnich okolnosti po tom skoro nesahne, pokud to doslova nedostane naservirovane pod nos 😂)
Jedine, co fakt doporucuji, je nehrotit snazeni, zadne ovu testy, tehu testy, nic (tehu test az po meskani ms). Proste dat volny prubeh a snahu o mimi si uzivat. Po HA ale nekterym zenam cyklus nastartuje treba az pul roku po vysazeni, takze no stress. Zalezi take na tom, zda jsi mela cyklus pred nasazenim uz pravidelny a jak dlouho jsi brala HA.
Rada na zaver, mimi neni na objednavku, ma svuj vlastni cas a prijde, kdy ono bude chtit, ne kdy chceme my 😉 U zdraveho paru mas jen 20% ze se to povede, ze se trefite a vse klapne 😉 Takze rok snazeni je takova ta prumerna klasika. Po roce snazeni bez efektu je pak na miste zacit resit, ale urco nepanikarit, kdyz to na prvni dobrou nevyjde. Treba o druhatko jsme se snazili (stylem volny prubeh) rok. Takze zadne zjistovani plodnych a neplodnych dnu, styk idealne ob den (kazdy den neni nejlepsi, spermie se nestaci obnovit - neplati u mega samce 😂)
Drzim pesti, at se mimi podari rychle a bez zbytecnych snazilkovskych stresu 😊
P.S. hodne snazilek si tady chvali napr.gynex
Mě se osvědčilo vysadit cukr a eliminovat lepek, užívala jsem Inofolic a do dvou měsíců se podařilo.
Milé maminky děkuji za rady uvidíme jak se podaří zkusím se nestresovat snažením a snad nám mimoušek brzo přibude do rodiny
@lucinkamarecek HA jsem brala skoro 5let a povedlo se hned po vysazeni ale dopadlo spatne.Brala jsem kyselinu listovou
kdy je čas na očistu před miminem a skoncování HA? :D před půl rokem bylo pozdě;) 🙂)))))) no nic, držim pěsti.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucinkamarecek žádnou očistu jsem nedělala. Prášky jsem vysadila po 8letech braní v kuse a otěhotněla jsem do 3mesicu