Nové snažilky 2018

alinka1993
9. kvě 2018

Ahojky 🙂 s přítelem se snažíme o druhé miminko. Snažíme se teprve 3 měsíc,ale bylo by fajn si s vámi popovídat a přidávat příběhy,rady,atd 🙂 Přidáte se někdo?🙂

kaczorka
9. kvě 2018

Ahoj,my se s manželem taky od tohoto měsíce snažíme o druhé mimi 🙂 U prvního se nám povedlo skoro hned,tak uvidíme jak u druhého 🙂

hawah
Autor odpověď smazal
Zobraz
alinka1993
autor
9. kvě 2018

Nam prave taky za 2 mesice od zacatku🙂 jak mate stare deti?🙂

kaczorka
9. kvě 2018

Náš malý bude mít za měsíc dva roky, tak bych chtěla plynule přejít z rodičovské na mateřskou,tak uvidíme..🙂

verik87
9. kvě 2018

Ahoj holky..my se od pulky rijna snazime o druhe..zadarilo se v unoru,bohuzel to nedopadlo. Dnes jsem 6dpo,tak uvidime. Pritom maly se poradil druhy cyklus.

hawah
9. kvě 2018

@alinka1993 malý má 19 měsíců

kaczorka
9. kvě 2018

@verik87 Tak držím palce 😉
Holky a zobete nějaké vitamíny? 🙂 Já mám objednaný nosifol,brala jsem ho i u prvního a hned druhý měsíc se podařilo 🙂

alinka1993
autor
9. kvě 2018

Muj syn ma 2 roky takze bych chtela aby to tak vyslo abych taky presla z rodicaku na materskou🙂

kaczorka
9. kvě 2018

@alinka1993 To jsem na tom skoro stejně 🙂

alinka1993
autor
9. kvě 2018

@kaczorka ja jsem u prvniho brala jen kys.listovou:)

kaczorka
9. kvě 2018

@alinka1993 To jsem chtěla původně taky,jen kys.listovou,ale doktorka mi právě poradila ten nosifol 🙂 Uvidíme jestli to tak rychle zabere i teď 🙂

elisha2
9. kvě 2018

Ahojky, taky na to chceme od příštího měsíce vlítnou.:D Jinak já jsem začala brát femibion 1, měla jsem ho aj u prvního.:D

verik87
9. kvě 2018

Tento cyklus mam fertipronu a gynex,tak uvidime.

jenny888
9. kvě 2018

Taky jsme se začali pokoušet tak se modlím ať to výjde...mám dost špatnou gynekologickou historii svých vaječníků tak snad bude vše ok a zadaří se 👏

renulkka
9. kvě 2018

Ahojky, snad se můžu přidat 🙂 Snažíme se s mužem o třetí a poslední 🙂 Spíš teprve začínáme, dnes jsem vysadila antikoncepci 🙂 Jenže problém je v tom, že jsem od druhého porodu ještě ms neměla skrz antikoncepci při kojení, pořád kojím 🙂 Tak nevím, jestli už probíhá ovulace... Mám na cestě teploměr na bazální teplotu... Myslíte, že když zajdu k doktorce, že by mohla zjistit, jestli už ovuluji? Jinak starší budou 2 roky, mladší 10m 🙂

kaczorka
10. kvě 2018

@renulkka No myslím že zajít k doktorce a poradit se s ní není špatný nápad,ona určitě pozná zdali ovulace probíhá..😉

alinka1993
autor
10. kvě 2018

@renulkka taky bych urcite zasla🙂 urcite poradi🙂

alinka1993
autor
10. kvě 2018

@jenny888 tak to budeme drzet palecky 🙂

jenny888
10. kvě 2018

@alinka1993 dekuji 🙂

jindriskalus
10. kvě 2018

My se 4 měsíce snažíme taky o druhe. Dceři je 19 měsíců, ta se zadarila hned prvni mesic. Beru kyselinu listovou a chystam si koupit ovulační test, protože vůbec nevím jestli a kdy ji mám.

lenkamecra
10. kvě 2018

Ahoj, my se snažíme od ledna. V únoru se zadarilo, ale nedopadlo to a na přelomu 11tt a 12tt jsem potratila. Teď čekám na kontrolu u dr a první MS a hurá znovu do snažení. Doma máme 16 měsíční treperendu. Chtěli bychom děti věkově blízko sebe, aby byly parťáci 🙂

jajiti
10. kvě 2018

My se tento měsíc začínáme snažit o sourozence pro naši 16 měsíční holčičku. Tak holky hurá do toho, ať se zadaří 😉🤗

zikisek
10. kvě 2018

Ahoj, my se snažíme už třetí měsíc. Po MS jsem měla šílenou ovulaci, krvácela jsem, trvalo to asi tři dny a bylo po všem. Teď mam 5. den zpoždění, test jsem si dělala před dvěma dny a bylo čisto, tak si řikám, že to prubnu ještě třeba zítra nebo o víkend, jinak to asi bude tou šílenou ovu a zase nic :(

renulkka
10. kvě 2018

Ahojky holky, je vytvořená skupinka Snažilky od května 2018 🙂 Tak kdybyste se chtěli přidat 🙂

tynusska
Autor odpověď smazal
Zobraz
tynusska
10. kvě 2018

Ahoj, jmenuji se Tyna. Je mi 24 let. Mam 2,5 leteho syna Williama, v unoru jsem vysadila HA a snazime se o druhe mimco. Hned mam na vas dotaz. Mam pravidelny cyklus 28 dni a tenhle mesic jaem se rozhodla delat si ovulacni testy abych zjistila kdy vubec mam ovulaci. Prikladam foto, myslite ze jsem se ovulace dockala? Nebo to podle vas jeste neni dost silne? Dnes je ctvrtek a v sobotu uz dorazi MS

zikisek
10. kvě 2018

@tynusska podle mého byla ovu 9.5., krásné jasné čárečky. Já měla maximálně ducha na ovu testech, takže jsem se řídila svým tělem. Dle mého pecka

petiteka
13. kvě 2018

U první to trvalo docela dlouho, zadařilo se paradoxně když už jsme to tak nějak vzdali a já nastoupila na nové místo zpět do práce, kde jsem už jednou pracovala, naštěstí už se smlouvou na neurčito.. V té době jsem zkusila Nosifol.. Tak možná ten to i podpořil... Malá má teď 26 měsíců a v únoru se nám zadařilo hned bez vitamínů druhé mimčo... Bohužel byly diagnostikovány nějaké vvv, tak jsme se rozhodli pro ukončení těhotenství :( před pár dny vyvolán porod... Teď čekáme, kdy se budeme moci snažit o další miminko, abychom tuhle ránu přeléčili.. :( Doufám, že to vyjde ještě letos a tentokrát s předstihem plánuji brát nějaké ty vitamíny s kyselinou listovou.. A snad i ten Nosifol...

alinka1993
autor
13. kvě 2018

@petiteka to je mi moc lito.budu moc drzet palecky

lenkamecra
13. kvě 2018

@petiteka ahoj, jsme na tom podobně. Taky se nám v únoru zadarilo napoprvé, taky se špatným koncem. Je to 3 týdny. Snad se nám to brzy vyjde a konec bude ten nejšťastnější 😉