Holky, které z těchto dvou vitamínů by jste doporučily? NosiFol nebo Fertipronu.
Beru taky tu Fertipronu, ale někde jsem četla, že NosiFol je moc dobrý na podporu otěhotnění.
@laiila Nosifol je dražší a Fertiprona obsahuje inositol, methylfolát, vitamíny skupiny B, vitamin E, vitamin C, jód, vitamin D3, cenově je výhodnější .Kupuju Fertipronu.
@laiila podle mě Nosifol i Fertiprona jsou stejný ,akorát Nosifol je dražší , chuťově lepší ,jinak nevidím rozdíl
@katherine177 oki, tak taky zůstanu u fertiprony, zatím bez výsledky ale, můj věk mě celkem děsí 😢
@laiila zůstala bych u tý fertiprony 😊 kolik ti je? My teď začínáme 9 cyklus snažení a začli jsme docházet do CAR, i když jsme mladý 24-25let (u nás je problém u manžela). Budu držet palce ať vám to brzy vyjde ♥️
@martina_cz 37 😖 , takže opravdu to není tak lehké jako za mlada, také jsme začali docházet do centra, manžel je v pořádku a oba máme hormonální profil v pořádku, ted čekáme na výsledky genetiky, no a 11 Dc píchnutý otrivelle na podporu ovulace, takže bylo snaženíčko, ale dle UZ mám nízkou sliznici 10DC 5,5mm takže čtu všemožně jak podpořit tu sliznici 🙏
@laiila na sliznici je fajn kontryhel, ale ne každýmu sedne. To je fajn, že víte na čem jste 😊 a jak dlouho se snažíte? Mě chce tenhle cyklus dát dr taky ovitrelle a pak kdyžtak zkusíme iui. Uvidim co mi řekne, jdu příští středu na utz.
@martina_cz jj kontryhel je prý dobrý a ještě grepový džus, takže 2x denně si dám hrnek kontryhelového čaje, ráno a večer sáček Fertiprony a grep buď čerstvý nebo 100 % grepový džus. Tak doufám, že to zabere, holky psaly, že ta sliznice prý po tomhle narostla. No a pokud teď dostanu M/S, tak mě čeká vyšetření průchodnosti vejcovodů, jdu ambulantně, je to na pár minut, cena 2 600 Kč :( , ale lepší než jít v nemocnici pod narkózu 🙂
@laiila tak držím palce ať nedojde ♥️🙏🏼
@laiila já brala Fertipronu a hodně se mi po tom zlepšil cyklus. Do CAR jsme také docházeli, když mi bylo 35 let. Průchodnost vejcovodů mi dělali a jeden zjistili pravděpodobně neprůchodný. Pokud na to půjdeš, doporučuji vzít si něco na bolest, docela jsem potom trpěla 😉 ale sami říkali, že i to vyšetření průchodnosti někdy pomůže, takže jsme další ovulaci, která byla naštěstí z té dobré strany, zkusili IUI a vyšlo to napoprvé 😉 takže jsem v 36 porodila prvního syna a v jeho roce jsem zjistila, že jsem těhotná 🙈 takže v 37 letech jsem porodila druhého syna 😁 takže hlavu vzhůru a přeji hodně štěstí 🍀
Já mám zkušenost perfektní s Nosifolem. Po třech měsících jsem otěhotněla, poprvé ve 37 letech, i teď po druhé ve 40 letech, takže mohu vřele doporučit 🙂 Tabletky, které jsem nedobrala, jsem dala mojí sestřenici, která se snažila s manželem rok (je jí 34 let, takže není ještě úplně stará) a za dva měsíce otěhotněla 🙂 Brala jsem jednu tabletu denně.
Ahoj, za mě nosifol.
Vždy jsem do 3 mesicu otěhotněla.
Holky a vy jste po těch vitaminech hned otěhotněli my se pokoušíme o třetí miminko a když beru par dni femibion tak to můžu přestat brát a začít brát tyto. Děkuji všem.
@peti21 Já také nevěděla, že Nosifol existuje - doporučila mi ho právě moje doktorka. Tady máte odkaz, kde mají snad bezkonkurenční cenu, protože normálně stojí krabička kolem 500 Kč. https://www.gigalekarna.cz/produkt/nosifol-comb... Já brala 1 tabletu denně...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@laiila ahoj s nosifolem zkušenost nemám, ale mohu porovnat inofolic a fertipronu. Fertiprona má určitě lepší cenu a víc složek, takže kupuju tu. Teď jsem ji kupovala v akci na dr.max 4ks za cenu 3ks. Dost se mi zlepšuje cyklus, měla jsem ho krátký.