Moje gynekoložka mi doporučila NosiFol, začínám ho tedy brát. Jaké máte zkušenosti s ním Vy? Do toho piju ještě čaj Kontryhel a zkusím nějaké další bylinky.
Ahoj...já nosifol pila asi tak před půl rokem a bohužel stále nejsem těhotná, ale možná je to tím že problém není zas až tak ve mě...ale kamarádka která mi ho doporučila otěhotněla ještě než dopila 1 balení 🙂 takže já bych to doporučila 🙂
Také poslouchám ve svém okolí samé dobré zkušenosti 🙂 směle do něj...
Ahoj, mně Nosifol dr. doporučil dnes, takže si ho hned zítra někam skočím koupit a uvidíme, snad pomůže 🙂
Tak dnes celé dopoledne sháním a nikde nemají a většinou ani netuší, že něco takového existuje. No ve čtvrté lékárně jsem ztratila nervy a nechala si ho objednat, naštěstí by měl být dnes odpoledne.
Ahoj, já jsem ho také nemohla sehnat, a pak mi doktorka řekla, že úplně stejně funguje inofolic. Ten se sehnat dal, piju ho první měsíc a vypadá to, že mám dnes ovulaci, kterou jsem přes rok neměla, tak nevím nevím 😀
Holky zbyl mi nosifol,kdyby ste měla některá zájem..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, nevím, jak moc za to mohl Nosifol, ale po cca 3/4 roce snažení mi ho doktor doporučil a než jsem dopila první balení, byla jsem v tom 🙂