Ahoj holky, jsem po revizi delohy a muj gynekolog mi pro dalsi snazeni doporucil Nosifol Duo, ktere jsem jiz zacala uzivat. Uzival to nekdo z vas? Brala jste nektera k tomu navic nejake jine doplnky stravy (aktivni kyselinu listovou)? Prvne jsem uzivala Femibion, ted mam doporucene toto, ale narozdil od Femibionu neni v tomto doplnku stepena kyselina listova. Cetla jsem, ze spousta zen neni schopna kyselinu stepit, proto se ptam, zda jste uzivaly neco navic a jake mate s Nosifolem zkusenosti 🙂 Dekuju
@janapetrvalska Dekuju 🙂 Muzu se jeste zeptat, po jake dobe se zacnete znovu snazit? 🙂 Kolik cyklus pockas?
no doktorka doporucila 3 mes pockat, pocitala 6tydnu -6nedeli, pak prijdr ms, pockat na druhou ms a pry ze to po tr druhe bude ca 3mes necele, tak po druhe muzem , driv asi ne , ...leda ze by se stala nehoda
@janapetrvalska Dekuju, tak to mame stejne 🙂
no cekala jsem na prvni jak na smilovani, chcu uz odskrtavat .. 1,2, a muuzem
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, Nosifol ma vse potrebne nic k tomu neni treba uzivat max strava bohata na vitaminy.. listovky to ma az az ;) a upravuje ovulaci .. jsem 3 tydny po revizi a 14 dnu po revizi doktorka kontrolovala vajecniky a sliznici , sliznice rostla krasne a vajecniky pracovali kak meli . Uzivam od prvniho dne, a nyla ovulka uz a kazdym dnem cekam ms