Ahoj holky, užívám už 3. měsíc Norethisteron (na úpravu cyklu). Při poslední návštěvě jsem se zapomněla zeptat, jak je to s užíváním při plánovaném početí, jelikož se nesmí užívat v těhotenství. ovulaci mám 20-22 DC, a užívám jej od 17. dne cyklu. Že plánujeme rodinu jsem doktorce říkala už na začátku roku. Máte s tím některá zkušenost?
No právě, že jsou i jiné léky se stejným účinkem. Měla jsem Utrogestan, ten se normálně dává během těhotenství, ale bylo mi po něm hrozně zle. Tak mi to vyměnila za toto a až doma jsem si přečetla, že se to nesmí brát a to jsem na to upozorňovala.
Díky, radši si tam skočím.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@aselluska ahoj, já jsem ho zhruba před půl rokem také brala a doktorka mi jasně řekla, že během užívání nesmím otěhotnět. Pokud bychom plánovali těhotenství, dala by mi prý něco jiného. Teď se mi problémy vrátily, v pátek jsem byla u doktorky a ta mi dala duphaston - říkala jsem jí, že už se nějakou dobu snažíme o mimi. Užívá se stejně jako norethisteron, ale lze ho užívat i během těhotenství. Já bych ho nejspíš prý musela brát i celý první trimestr.