Ahoj holky takže můj graf je následující......ms prostě stále nikde. K doktorce se prostě nedostanu jelikož má dovolenou a v den kdy bych tam měla jít musím prostě do práce. Že já musím mít vždy něco extra...
@smetanovak ty hvězdičky znamenají, že neměříš stále ve stejnou dobu, že? Pak bych výkyvy i chápala..
Ty bláho to je frekvence, klobouk dolů 😀
Ahoj holky. No minulý cyklus jsem měla 38 dnů. Teď tedy meškám. Třetí cyklus beru clostilbegyt. No doufám, že tedy mrcha už dorazí....
No co říct k těm hvězdičkám:D na manžela asi taky platí moje ovulace:D:D:D:D
Jo testují od 14 dne cyklus mám většinou 42 dni. Myslis že by to ukázalo těhotenství?
Já tu ovulaci asi mám takhle ke konci ale proč tři pozitivní za sebou
Posnažte se dnes. Podle grafu ovulace ještě nebyla, proběhne přibližně do 24 hodin podle posledního ovulacniho testu. A držím palce, ať se zadari!! ♥
Ovulacni test ukazuje i tehu. Ty homony si jsou podobny
@hanafaustyna to je samozřejmě pravda, ale graf na těhotenství spíš nepoukazuje - i když stát se může nemožné 🙂
Zkusila bych těhotenský test pro jistotu a pokud by byl negativní, pojistete si tu ovulaci 🙂
@pajiskazemlyna ten graf ale patří někomu jinýmu..
@evusa2 Presne takhle jsem mela ovulacni testy, pak z toho vzeslo tehotenstvi. Mela jsem jeden den o malinko slabsi nez kontrolni, pak stejne a pak silnejsi... Ctvrty den jsem uz nedelala, ale vim, ze probehla ovulace, mela jsem ten den fakt ukazkovy hlen. Takze ovulka bud v den silnejsi carky nebo max druhy den.
To jsem si u sebe taky rikala a dnes jsem rodila. Ale na BT nejsem odbornik ani pouceny laik
dovča bude, když se budeš cítit dobře🙂 radši bych určo šla! Krásná dálnice!!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No, sice z jednoho grafu se nedá udělat žádný závěr, ale vzhledem k prudkému poklesu teploty bych menstruaci očekávala každou chvíli... No, ale cykly máš hodně dlouhé. To máš po vysazení antiko nebo "normálně"?