Nízká sliznice. Jak upravit, aby se podařilo otěhotnět?

verunda18
2. kvě 2020

Ahoj měl někdo problém otěhotnět kvůli tomu že má nízkou sliznici? Co dělat aby se to upravil a mohla počít miminko?
Děkuji za radu.

blondynka400
2. kvě 2020

@verunda18 já otěhotněla se sliznicí 1mm, takže o výšce sliznice to fakt není 🙂

hezz17
3. kvě 2020

@blondynka400 o výši sliznice je to hodně. Spíš jsi měla velké štěstí,že se ti to podařilo.

lenickamimi
3. kvě 2020

@hezz17 ahoj no tak já mám stejný problém s nízkou sliznici proto kolikrát ani MS sama nepřichází už druhý cyklus beru Duphaston a femibion ale pořád nic nevíš co by pomohlo na rychlejší růst sliznice teď Teda už týden jsem začala brát gynex

lenickamimi
3. kvě 2020

@hezz17 slyšela jsem hodně že by snad červený grep měl nějak vliv na sliznici 🤷‍♀️

e7
3. kvě 2020

U mě neprobíhal žádný cyklus, protože mi MUDr. přišel na rozhazenou štítnou žlázu, ale doktor věděl, že se snažíme tak mi pomohl a napsal mi teda hormony aby přišla MS, clostilbegyt pak jsem sla asi za 10 dní na UTZ jak vyrostla sliznice a vajíčko a bylo vše jak má být tak mi pichnul nějakou injekci ta nevím jak se jmenovala aby se uvolnilo vajicko a řekl pozítří se snažte. A hle hned na poprvé 🙏 dnes jsem 17. týden. Sice to bylo skrz hormony ale jsme mu vděčný, že nás nenechal trápit třeba rok snažením, když viděl, že to tělo nefunguje jak má ❤️

loylii
3. kvě 2020

@verunda18 kontryhel pit od začátku MS do ovulace. Pomáhá úplně neuvěřitelně.

blondynka400
3. kvě 2020

@hezz17 asi jsem tedy měla štěstí hned dvakrát 😀 Jako takto, endometrium je samozřejmě důležité, bez něj to jaksi nejde. Ale ono je poměrně hodně "kouzelné" a samotná výška není to hlavní, spíše kvalita. A po oplodnění vajíčka může během chviličky pod působením hormonů změnit své parametry. Nikdy nepochopím ty tabulky doktorů, co je "normální" a co už je problém. Vždyť každá jsme originál....