Ahoj měl někdo problém otěhotnět kvůli tomu že má nízkou sliznici? Co dělat aby se to upravil a mohla počít miminko?
Děkuji za radu.
@blondynka400 o výši sliznice je to hodně. Spíš jsi měla velké štěstí,že se ti to podařilo.
@hezz17 ahoj no tak já mám stejný problém s nízkou sliznici proto kolikrát ani MS sama nepřichází už druhý cyklus beru Duphaston a femibion ale pořád nic nevíš co by pomohlo na rychlejší růst sliznice teď Teda už týden jsem začala brát gynex
@hezz17 slyšela jsem hodně že by snad červený grep měl nějak vliv na sliznici 🤷♀️
U mě neprobíhal žádný cyklus, protože mi MUDr. přišel na rozhazenou štítnou žlázu, ale doktor věděl, že se snažíme tak mi pomohl a napsal mi teda hormony aby přišla MS, clostilbegyt pak jsem sla asi za 10 dní na UTZ jak vyrostla sliznice a vajíčko a bylo vše jak má být tak mi pichnul nějakou injekci ta nevím jak se jmenovala aby se uvolnilo vajicko a řekl pozítří se snažte. A hle hned na poprvé 🙏 dnes jsem 17. týden. Sice to bylo skrz hormony ale jsme mu vděčný, že nás nenechal trápit třeba rok snažením, když viděl, že to tělo nefunguje jak má ❤️
@hezz17 asi jsem tedy měla štěstí hned dvakrát 😀 Jako takto, endometrium je samozřejmě důležité, bez něj to jaksi nejde. Ale ono je poměrně hodně "kouzelné" a samotná výška není to hlavní, spíše kvalita. A po oplodnění vajíčka může během chviličky pod působením hormonů změnit své parametry. Nikdy nepochopím ty tabulky doktorů, co je "normální" a co už je problém. Vždyť každá jsme originál....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verunda18 já otěhotněla se sliznicí 1mm, takže o výšce sliznice to fakt není 🙂