Nízká děložní sliznice po revizi. Tipy, zkušenosti?

klaris2626
15. čer 2022

Ahoj holky, obracím se na vás dotazem ohledně zamlklého těhotenství - podstoupila jsem revizi před 8 týdny, potrat v 9. týdnu TT. Vše prý proběhlo bez komplikací - když jsem ale byla na kontrole po menstruaci, která přišla po 5 týdnech po revizi - velmi slabá (mívám ale slabou i normálně) - tak mi gynekoložka řekla, že tam vidí hematom a krvácení. S přítelem jsme po šestinedělí měli sex 3x - podruhé maličko krev, po prvé a po třetí nic. Dále mi řekla, že mám nízkou děložní sliznici - 4,5 mm, ale že vajíčko vidí a že ovulace pravděpodobně proběhne, ALE že se nezadaří kvůli té sliznici - vajíčko se neudrží. Ovulační test mi vyšel pozitivní přesně v den ovulace, kterou ukazuje kalendář - měli jsme sex, ale dnes - tedy teprve po týdnu TT negativní, vím, že je to brzy, ale doufala jsem v zázrak a v ducha 🙂 Pila jsem v šestinedělí kontryhelový čaj, brala Gynex, kys. listovou i těhotenské vitamíny. Doktorka mi řekla ať se přijdu ukázat po další menstruaci a že pokud bude sliznice stále nízká dá mi hormony a za měsíc by měla dorůst. Vyjádřila se tak, že to v nemocnici zřejmě "vyškrábli" víc než je potřeba a že to není dobré, přestože jsem měla spíše nižší sliznici i před zákrokem. Já mám teď ale nervy a stres - z toho, že sliznice nedoroste (četla jsem vlákna, že holkám nedorostla za rok), že se to už prostě nepodaří, že to bude trvat věčnost....že znovu potratím...prostě ze všeho a nevím, jak z toho ven :( Psychika mi dává hrozně zabrat :( Nemáte nějaké tipy nebo zkušenosti ?

europa00
15. čer 2022

@klaris2626 ahoj Js bohužel blbou 3 x revize sliznice mi taky vzali více a už nikdy nedorostla jako předtim… menses jsem měla slabší. Naštěstí existují hormony kteryms se dá povzbudit.. kontryhelem a gynexem nic nezkszis… dej tělu trochu času. Embryo potřebuje alespoň těch 6 mm to je pro nej hraniční.

katanovobran
15. čer 2022

@klaris2626 Ahojky,já měla úplně ten sami problém a spravil mi to gynprodyl po roce se nám zadarilo a teď sem 30tt držím ti moc palečky ♥️