Ahoj máte někdo zkušenosti s nízkou delozni sliznici?
@katakabrt A vyšetřila Vás vůbec??? Zjistila, že k ovulaci nedochází, když ji chce vyvolávat? Tohle není lék na nárůst sliznice :(
Zkuste nějaký produkt s mateří kašičkou. Znám Sarapis Plus+ (nelekněte se, že je pro ženy v klimakteriu, má výborné složení s vitaminy a Q10), ale klidně se poohledněte po něčem jiném, když neseženete.
@katakabrt Jo, mohli 🙂 Ten Sarapis podporuje ovulaci i zdravý růst děložní sliznice a je čistě přírodní (vitaminy, minerály, koenzymy a kašička). Pak vím o kladech pupalky (olej vnitřně nebo kapsle). Osobně se vždy přikláním nejdříve k přírodnější cestě, až pak chemie. Ale klidně užívejte, co Vám předepsala doktorka, ale i k tomu můžete zvolit doplňky stravy. Hodně zdaru ;)
Clostilbegyt sliznici snižuje
Doporucuji kontryhelovy caj 🙂
Měla jsem hodně nízkou, MS prakticky jen 1,5 dne špinění. Brala jsem gynex a pila červené a vyšlo to (první těhu bylo předtím také zamlklé).
Taky doporucuju pit kontryhelovy caj, od prvniho dne ms do ovulace, rano a vecer. Ja 2x otehotnela hned, bohuzel podruhe hned potratila a pak pul roku snazeni a nic. Zacala jsem pit kontryhel a hned jsem byla v tom. Verim, ze mi pomohl vyresit problem, ktery v mem tele byl. Shodou okolnosti jsem v dobe ovulace byla u doktora a ten mi rekl, ze sliznice je krasne narostla( uz si nepamatuju, jestli mi rikal nejake cislo).
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@katakabrt Užívala jste HA? Pokud ano, kdy jste vysadila? Pokud ne, míváte dostatečně dlouhé cykly a pravidelně menstruaci? I kdyby slabší.