Nitka sražené krve, zabarvený hlen. Je to možná ovulace?

snazimese
22. říj 2019

Ahoj. Právě jsem u sebe "našla" při kontrole cervikálního hlenu mrňavou jakoby nitku sražené krve a hlen je taky malinko zbarvený, může se jednat o právě probíhající nebo už proběhlou ovulaci? Dnes jsem 16 DC a nikdy jsem u sebe toto nezaregistrovala... A jaká by mohla být pravděpodobnost otěhotnění, když sex byl naposled v neděli? Bohužel dnes ani zítra to nijak nepojistíme, mám noční a s manželem se uvidíme až zítra večer...

anniej
22. říj 2019

@snazimese Může být tím prasknutím folikulu 😊 Taky se mi to nedělo každý cyklus... Spermie něco vydrží, když je ideální hlen ☺️ U nás třeba to je dost zajímavé, podle utz je mimčo o několik dní mladší než podle MS, protože jsme spolu v období ovulace v rozmezí týdne spali jen jednou, asi si tam počkali 🤣

snazimese
autor
22. říj 2019

@anniej tak uvidime.. Bohuzel driv jak zitra asi nic nebude a to jeste jen mozna, pac manzel ma ted sezonu v praci a chodi domu silene utahany.. 🙄

anniej
22. říj 2019

@snazimese to naprosto chápu 🙈 Tak uvidíte jak to zítra zvládnete, člověk nikdy neví, budu moc držet palce ♥️💪🏻🍀

snazimese
autor
22. říj 2019

@anniej Děkuji 🙂 I když si myslím, že i kdyby to zítra večer vyšlo, bylo by stejně asi pozdě za předpokladu, že ovulace proběhla dneska někdy ráno kolem té doby, co jsem našla ten hlen s nitkou krve.. Teď se jen mohu modlit, aby eventuálně stačila ta neděle. Ale hrotit to nebudu. Tenhle cyklus jsem beztak s ničím nepočítala, páč minulé pondělí jsem byla gyndě s tím, že se nám nedaří, den na to jsem byla krvi a příští týden si budu volat na výsledky. Zatím jsem jen dostala Acidum folicum, to mám brát jednu tabletku ráno ob den a Utrogestan, který jsem měla začít brát od včerejška, ale nasadila jsem ho až dnes a ten mám brát 1-0-1 až do 24 DC.