Nikdy jsem nebrala antikoncepci. Jak dlouho může trvat než otěhotním?

gutentag
18. kvě 2020

Ahoj holky, je tady taky někdo kdo nikdy nebral antikoncepci? U prvního syna nám to trvalo dva měsíce, než se zadařilo. Teď je tomu 7 let a snažíme se první měsíc, mám 7 dní do menstruace a jsem strašně nervózní..

barmil
18. kvě 2020

@gutentag mne se to po 10letech povedlo hned napoprve.. Drzim palce

codal
18. kvě 2020

Antikoncepci jsem brala, vysadila jsem 4 měsíce před první snížením a miminko bylo doslova na první pokus. U druhého jsem nečekala, že to bude taky tak, ale taky na první pokus. Tam jsem už antikoncepci nebrala vůbec.

puhelin
18. kvě 2020

Take jsem ji nikdy nebrala. Pokazde se povedlo na druhy pokus.

hermia
18. kvě 2020

muze to trvat nekolik let i nekolik hodin 🤦‍♀️

acttivia
18. kvě 2020

Ja jsem taky nikdy nebrala. První se povedlo po 4 měsících a druhé až po 3 letech.

tulipanek89
18. kvě 2020

Za jak dlouho se podaří otěhotnět bude záviset na více faktorech. Já přestala brát antikoncepci deset let zpět. Užívala jsem ji 4 roky. Otěhotnět se podařilo na poprve teď na začátku dubna🙂

veroniqess
18. kvě 2020

Já brala antikoncepci 15 let, v 31 jsem přestala, ve 32 jsme si řekli, že tomu necháme volny průběh, za 14 dní pozitivní test a za chvíli rodím 🙂)

hvezdicka09
18. kvě 2020

Nikdy sem ji nebrala,poprvé se podařilo na první pokus,skoncilo to v šestém týdnu.potom půl roku pauza a znovu se podařilo třetí měsíc zkoušení,ted jsem v osmém týdnu a snad vše dobre dopadne 🙂

kacenka115
18. kvě 2020

@gutentag Nikdy jsem nebrala a v obou případech doslova napoprvé. ;) Roli taky bude hrát věk, zdravotní stav,... Ale to je asi zbytečné dodávat :D

kafrie14
29. kvě 2020

Taky jsem nikdy kdy nebrala antikoncepci a první syn byl na druhý pokus a druhý syn na 3. Takže to jde a krásně 🙂