Ahoj holky, je tady taky někdo kdo nikdy nebral antikoncepci? U prvního syna nám to trvalo dva měsíce, než se zadařilo. Teď je tomu 7 let a snažíme se první měsíc, mám 7 dní do menstruace a jsem strašně nervózní..
Antikoncepci jsem brala, vysadila jsem 4 měsíce před první snížením a miminko bylo doslova na první pokus. U druhého jsem nečekala, že to bude taky tak, ale taky na první pokus. Tam jsem už antikoncepci nebrala vůbec.
Take jsem ji nikdy nebrala. Pokazde se povedlo na druhy pokus.
muze to trvat nekolik let i nekolik hodin 🤦♀️
Ja jsem taky nikdy nebrala. První se povedlo po 4 měsících a druhé až po 3 letech.
Za jak dlouho se podaří otěhotnět bude záviset na více faktorech. Já přestala brát antikoncepci deset let zpět. Užívala jsem ji 4 roky. Otěhotnět se podařilo na poprve teď na začátku dubna🙂
Já brala antikoncepci 15 let, v 31 jsem přestala, ve 32 jsme si řekli, že tomu necháme volny průběh, za 14 dní pozitivní test a za chvíli rodím 🙂)
Nikdy sem ji nebrala,poprvé se podařilo na první pokus,skoncilo to v šestém týdnu.potom půl roku pauza a znovu se podařilo třetí měsíc zkoušení,ted jsem v osmém týdnu a snad vše dobre dopadne 🙂
@gutentag Nikdy jsem nebrala a v obou případech doslova napoprvé. ;) Roli taky bude hrát věk, zdravotní stav,... Ale to je asi zbytečné dodávat :D
Taky jsem nikdy kdy nebrala antikoncepci a první syn byl na druhý pokus a druhý syn na 3. Takže to jde a krásně 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@gutentag mne se to po 10letech povedlo hned napoprve.. Drzim palce