Jal vypadalo nidačni špinění ?? a kolikátý DPO jste měli??
Také jsem 4× těhu bez ,ale teď poprvé 11DPO se mi to stalo a ja nikdy žádné špinění nemivam a nikdy jsem neměla....také čekám na vynechání menstruace....a pozítří zkusím test...a kolkaty den DPO se ti to ted stalo??
11 dpo už to nidace nebude, bývá max do 8dpo. Já ji měla 2x 4-5 dpo i s růžovým výtokem.
@salmina Snažili jsme se dohromady 6let, myslím že vím kdy bývá nidace, mimo jiné i lidi na to studovaný. 😀 paní měly asi později ovulaci.
@lilian2111 ty jsi strašne chytrá hvězda co??😂😂😂nidace bývá kd, bych a ale nidačni spineni bývá někdy i v den menstruace....nidace může probíhat dříve....což tobe já nemusím a nechci vysvětlovat...
@salmina Nemusíš máš pravdu. Pak nevím co se tu vůbec ptáš, když od začátku sama sebe přesvědčuješ o svojí pravdě a chceš slyšet jen co se ti libi. 🙈😂
Za mě to nidace nebyla. 11dpo je prostě pozdě. Někdo si mohl myslet že je víc dnů po ovulaci než byl, ale aby se tam někde oplodněné vajíčko prohánělo skoro dva týdny ve vejcovodu je prostě úplnej nesmysl, ať se ti to líbí nebo ne.
@lilian2111 souhlasím ☺️
4x jsem byla těhotná bez špinění teď se mi to stalo poprvé tak snad zítra menses nedorazí 🙏😇
Já v létě měla narůžovělý výtok 10-11dpo a těhotná jsem byla.
@danca9257 ano někdo to mívá takhle později, já prostě cítila že nikdy jsem v životě a to už jsrm honem stará špinění neměla...bylo mi zo divné..ale měla jsem strach udělat test...že budu zklamaná...pak mě přítel promluvil ať si ho udělám a byla jsem v šoku z tak výrazně čárky na testu...za dva týdny už jdu na kontrolu jestli bude ❤️.a děkuji ta odpověď 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Byla jsem těhotná 4x a nidační krvácení jsem nikdy neměla. Obecně bývá kolem 7-9 dne po ovulaci.