Nidační špinění. Kolikátý DPO jste měly?

salmina
30. čer 2024

Jal vypadalo nidačni špinění ?? a kolikátý DPO jste měli??

andelka
30. čer 2024

Byla jsem těhotná 4x a nidační krvácení jsem nikdy neměla. Obecně bývá kolem 7-9 dne po ovulaci.

tehulenka
1. črc 2024

@salmina nikdy jsem neměla, těhotná 7x

lujhu
1. črc 2024

@salmina těhotenství 4x taky jsem neměla žádný nadační špinění, Za to teď jsem něco zaznamenala hnědoružove tak uvidím čekám na zpoždění ms a budu testovat 😀

salmina
autor
1. črc 2024

Také jsem 4× těhu bez ,ale teď poprvé 11DPO se mi to stalo a ja nikdy žádné špinění nemivam a nikdy jsem neměla....také čekám na vynechání menstruace....a pozítří zkusím test...a kolkaty den DPO se ti to ted stalo??

tehulenka
1. črc 2024

@salmina já 11dpo už mívám ms.....nerozjíždí se ti ?

salmina
autor
1. črc 2024

@tehulenka nerozjizdi spinila jsem 11DPO az12DP0 a teď jsem 13DPO a čisto ...jen bolesti břicha prsou ....zitra14DPO by mela prijit menses...nam 14 dnu lutarni fázi....tak pokud nepřijde.... ve středu si udělám test....a tobě má kdy menses přijít??

tehulenka
1. črc 2024

@salmina mě už nepřišla 😉 udělej test,pokud jsi těhotná, už tam něco musí být 🍀

lilian2111
1. črc 2024

11 dpo už to nidace nebude, bývá max do 8dpo. Já ji měla 2x 4-5 dpo i s růžovým výtokem.

salmina
autor
1. črc 2024
lilian2111
1. črc 2024

@salmina Snažili jsme se dohromady 6let, myslím že vím kdy bývá nidace, mimo jiné i lidi na to studovaný. 😀 paní měly asi později ovulaci.

salmina
autor
1. črc 2024

@tehulenka test jsem zatím nedělala a dělat nechci...dělám vždy u všech těhotenství až po vynechání ..

tehulenka
1. črc 2024

@salmina jo to už je na tobě, pokud řešíš jestli to mohla být nidace tak jsem předpokládala že i "řešíš " možné těhotenství a to už by ti test ukázal, není nač čekat, já mám vždy 9 dpo už něco na testu vidět (těhotná teď po sedmé).Ale i podle mě je nidace dříve než 11 dpo

salmina
autor
1. črc 2024

@lilian2111 ty jsi strašne chytrá hvězda co??😂😂😂nidace bývá kd, bych a ale nidačni spineni bývá někdy i v den menstruace....nidace může probíhat dříve....což tobe já nemusím a nechci vysvětlovat...

lilian2111
1. črc 2024

@salmina Nemusíš máš pravdu. Pak nevím co se tu vůbec ptáš, když od začátku sama sebe přesvědčuješ o svojí pravdě a chceš slyšet jen co se ti libi. 🙈😂
Za mě to nidace nebyla. 11dpo je prostě pozdě. Někdo si mohl myslet že je víc dnů po ovulaci než byl, ale aby se tam někde oplodněné vajíčko prohánělo skoro dva týdny ve vejcovodu je prostě úplnej nesmysl, ať se ti to líbí nebo ne.

tehulenka
1. črc 2024

@lilian2111 souhlasím ☺️

salmina
autor
1. črc 2024

@salmina pro všechny které pohybují v 3,22 minutě je to popsáno opravdu se může zdržet...ale v tuto chvíli už je to jedno protože holky je to tam//😍pořád tomu nevěřím ....po dvou letech...

tehulenka
1. črc 2024

@salmina ukaž 👍

salmina
autor
1. črc 2024
tehulenka
1. črc 2024

@salmina nějak moc silná 3 dny po nidaci .....ale přeju hodně štěstí 🍀

salmina
autor
1. črc 2024

4x jsem byla těhotná bez špinění teď se mi to stalo poprvé tak snad zítra menses nedorazí 🙏😇

tehulenka
1. črc 2024

@salmina včera jsi psala že nikdy netestujes před ms 🤷‍♀️ a najednou komentář který ti úplně nesedí a máš dálnice jak 20 dpo .....

salmina
autor
1. črc 2024

@tehulenka Děkuji moc i tobe hodne stesti❤️🍀ale já neříkala že mám nidaci ta může být 5 až 7DPO...to špinění prý může být později...ale to video to tam ve 3.22 popusuje..tak snad menses nedorazí....

salmina
autor
1. črc 2024

@tehulenka chtěla jsem udělat až zítra...ale popravdě řešila jsem to s přítelem a ten na mě tlačil a moulzna i ty jsi mě pomohohla jak jsi rikala at udelam tes ze ty mivas uz 9PO na testu děkuji moc🍀❤️

danca9257
2. črc 2024

Já v létě měla narůžovělý výtok 10-11dpo a těhotná jsem byla.

lujhu
2. črc 2024

@danca9257 a kolik dní vám to trvalo? Já taky teď něco zpozorovala nejdřív to bylo světle hněde tak 2-3 dny a pak se to změnilo na růžový 2 dny

salmina
autor
3. črc 2024

@danca9257
@lujhu jenom dva dny11DPO až 12DPO..hodně štěstí 🍀😊

salmina
autor
3. črc 2024

@danca9257 ano někdo to mívá takhle později, já prostě cítila že nikdy jsem v životě a to už jsrm honem stará špinění neměla...bylo mi zo divné..ale měla jsem strach udělat test...že budu zklamaná...pak mě přítel promluvil ať si ho udělám a byla jsem v šoku z tak výrazně čárky na testu...za dva týdny už jdu na kontrolu jestli bude ❤️.a děkuji ta odpověď 😊

lujhu
3. črc 2024

@salmina děkuju, snad to po dvou letech vyjde 🙏🍀