Nidační pokles bt?

reeeza
30. říj 2023

Ahoj holky. Jsem v tom nová, moc tomu zatím nerozumím.

17DC byla nejspíš ovulace ( i dle LH)- teplota stoupla z ranní 36.4° na 37.6° večer. Od té doby se teplota drží nad 37°.
Dnes jsem 25DC, 8DPO a teplota klesla ze včerejší 37.6° na 36.7°. MS je většinou 29DC.

Může se jednat o MS pokles, nebo je na to ještě moc brzo?
A pokud by se jednalo o nidační pokles, jak dlouho trvá? A je pokles k 36.7° dostatečný nebo by u nidace měla být teplota nižší, jako při ovu?

Díky moc

Díky moc 🙂

gbp
30. říj 2023

@reeeza nemas graf?

reeeza
autor
30. říj 2023

@gbp nemám 🤷‍♀️
Ale včera večer bylo 37.6, dnes ráno 36.7. Ale teď už zase 37.3. Někde jsem četla že nidační pokles má trvat tak 24 hodin, je to pravda?

gbp
30. říj 2023

@reeeza mela sem jen jeden den, proste jedna nizsi teplota. jak to myslis TED? jakoze sis merila teplotu ted?
to to nic nerekne, to neni bazalni.

denissima
30. říj 2023

@reeeza A proč to potřebuješ vědět? Prostě buď otěhotníš nebo ne a to se dozvíš za pár dní.

reeeza
autor
30. říj 2023

@gbp dobře, na tom něco je 🙄 ono se to vlastně má měřit ráno po probuzení že. No tak vlastně teplota teď měřená neplatí 🙂

reeeza
autor
30. říj 2023

@denissima však já vím 🙂. Ale zkouším si měřit pravidelně bt, učím se co a jak...a dočetla jsem se o nidační poklesu, tak zkouším 😅
Mám divný pocity v břiše a jsem prostě už fakt nedočkavá 🙃😂

gbp
30. říj 2023

@reeeza ja sem ten nidacni pokles namerila. ale stejne to nic neznamena. ms muzes dostat tak jak tak. oplodnene vajicko se muze uchytit a klidne zase zaniknout a bude to biochemicke. chapu, ze si zvedava a tesis se, ale bohuzel fakt nic nevykoukas 🤷🏼‍♀️ tak drzim palce a hod se do klidu 👍

denissima
30. říj 2023

@reeeza Jo, já to chápu, taky jsem si tímhle prošla. Teď, po 5 letech marného snažení, už mi to přijde úsměvné. Divný pocit v břiše jsem měla asi tisíckrát. Každopádně držím palce, ať to vyjde 🙂

reeeza
autor
30. říj 2023

@denissima my se snažíme půl roku, mezitím už bylo jedno těhu ale v11tt zamlklý potrat. Ještě tomu dáme půl roku a pak jdeme na umělý.

reeeza
autor
31. říj 2023

@gbp ahoj, tak jsem si jej vytvořila 🙂

ileni
31. říj 2023

@reeeza podle vseho ten graf je k ničemu, bazální teplota=klidová, Máří se ráno ihned po probuzení, každý den ve stejný čas, nesmi se ani zvednou z postele. Pokud koukám dobře, je tam zanese i ta večerní teplota ...ten graf nic nerekne

gbp
31. říj 2023

@reeeza dva dny nizka to nevim 🤷🏼‍♀️ kolik ti zbyva do MS? musis proste vydrzet, fakt nic jineho nezbyva.
a hlavne spravne merit. stejny cas, stejny teplomer, ani se nezvednout z postele. ovlivni to i to, kdybys byla hodinu pred na zachode, nebo merila az dyl po probuzeni, vsechno na to ma vliv🤷🏼‍♀️

reeeza
autor
31. říj 2023

Dobře děkuju za rady a příště už to bude ukázkově 😁