28.10-3.11 jsem mela MS. Ovulace byla 13.11.s tim, ze 12.11.probehl nechraneny sex.. Dalsi MS mela dojit 25.11 - do dneska - NIC... ALE !!! Pred chvili jsem to dostala (asi) . Pochybuju ze je to uhnizdovani po tak dlouhe dobe… Je akorat zajimave, ze jsem spinila predevcirem jenom k veceru, potom vubec ne.. Vcera jsem spinila vecer a pak zas nic.. To se potom ustalilo na tahlejsi hlenovy vytok - pichalo me v podbrisku a hrozne me svedily bradavky, kovova chut v puse - to mi nikdy u ms nedela (bolest prsou) , nevim jak u menses boli prsa… no a ted pred chvili na wc krev s bilym hlenovym vytokem... Je to MS, ze? Dneska rano byl vytok bily, test negativni... …neni to ta jasna cervena barva… Tak nevim... 🙄
špiním pár sní před začátkem MS, není to vždy, ale občas se to stane jak píšeš. Vždy k večeru se to začne rozjíždět a pak nic.
Ja uz bych na MS nespolehala..
Ja mela posledni MS 21.9. Klasicka 3-4 dny akorat bolestiva. Jenze se ukazalo ze v te dobe jsem uz byla tehotna a vlastne opravdova posledni MS byla 26.8.
U dr jsem mela byt 8+2 a nakonec jsem byla 11+3
Janak tehotensky test v den MS (26.8) byl negativni, oplodneni bylo nekdy ke konci cyklu. Jo a bradavky mi chtelo bolesti uletet 😂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@bazarky to může způsobit klidně i nedostatek progesteronu. Takže těžko říct, určitě bych tomu ještě pár dní dala.