Nidace. Mohla by to být?

24. pro 2020

Ahojda 14/15.12 byla asi ovu a dnes na cipku docela hodne husteho hnedeho hlenu ale tahlý a jako bílkový. Mohla by to byt nidace? Jsem 4 dny pred ms... tehu test urcite brzo ze?

haninan
24. pro 2020

U prvního těhotenství jsem mela krasnou čárku už 3 dny pred MS..❤️
Ted jsem 6 dni před MS a mám slabou čárku na testu.
Můžeš zkusit testovat. Ale Je potřeba myslet na to, že to nemusí vyjít a může to odejit s MS.
DRŽÍM PALCE 😊

bazarky
10. led 2021

Ahoj holky, 7.1.jsem měla s partnerem nechráněný sex. Dnes ráno jsem na wc měla na toaletním papíře jemně růžový výtok.. Nikdy jsem neměla bolesti při ovulaci ani při menses a dost mě píchá v levém vaječníku...Co to může prosím znamenat?

autor
10. led 2021

@bazarky nidaci asi ne, to je moc brzo, ta je 7-10 DPO. Leda ze by k oplodneni doslo o par dni drive.

bazarky
10. led 2021

K oplodnemi doslo 3 dny pred ovulaci. Dnes je to 4.den

kevi1
10. led 2021

@bazarky k oplodneniu nemoye dojst 3 dni pred ovulaciou

ema90
10. led 2021

@bazarky 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Jak jako tri dny pred ovulaci?

ema90
10. led 2021

@bazarky Spis jste mela tedy ovulaci o tri dny driv, nez jste si myslela, ne?
A nebo jste mela sex tri dny pred ovulaci, nicmene spermie na vajicko pockaji a oplodni ho az kdyz se vajicko uvolni (pri ovulaci).

bazarky
10. led 2021

@kevi1 ema90
V plodnem obdobi kdy zena muze otehotnet taky..

kevi1
10. led 2021

@bazarky nemozes otehotniet 3 dni pred ovulaciou, toto uy je fakt trochu bizar, ja viem, ze sa to v skole moc neuci, ale toto vie aj moja 14 rocna sesternica, ze proste otehotniet mimo ovulacie nejde. Mozem bud mat styk 3 dni pred ovulaciou a spermie si na vajicko 3 dni pockaju, alebo mozes mat skor ovulaciu. Nemoze dojst k oplodneniu v plodnych dnoch 3 dni pred ovulku. Dalej tiez pokial je pravda, ze si mala ovulku vcera, tak rozhodne nemozes citit ziadne priznaky, nemozes mat ziadne krvacanie/spinenie, ktore by suviselo s tehotenstvom. Mozes mat tiez neskorsu ovulaciu, podla coho usudzujes ze bola vcera? Merias BT?

ema90
10. led 2021

@bazarky To si trosku pletete... ano, samozrejme muze, ale funguje to v tom pripade tak, ze ty spermie tam na to vajicko cekaji, rozumite? Tudiz k poceti dojde az kdyz se to vajicko uvolni a nastane ovulace.
Oplodneni bez ovulace nejde. Plodne obdobi se uvadi nejakych treba pet dni. S tim, ze kdyz budete mit sex napriklad v pondeli, ale ovulace prijde ve stredu, tak jste otehotnela ve stredu a ne v pondeli.

bazarky
10. led 2021

@kevi1 tak to teda vim a jde takto otehotnet. Moje sestra otehotnela 3 dny po menstruaci a moje sestrenice den pred ms..

bazarky
10. led 2021

@ema90 nepletu prave..

kevi1
10. led 2021

@bazarky proste NEMOZES otehotniet inokedy jak pocas ovulacie

kevi1
10. led 2021

@ema90 mam pocit, ze je to dalsi troll.. nikto nemoze byt takto blby..

ema90
10. led 2021

@bazarky Ale musely mit ovulaci, paneboze 🙏🏼
Muzete mi vysvetlit, jak dojde k poceti, pokud se neuvolni vajicko? Co ty spermie oplodni? Poucte me, prosim.

bazarky
10. led 2021
kevi1
10. led 2021

@bazarky mna by fakt zaujimala tvoja odpoved na to, co ako oplodni ta spermia, ked nenajde vajicko, ktore sa UVOLNUJE pocas ovulacie

kevi1
Autor odpověď smazal
Zobraz
bazarky
10. led 2021

kevi1: pokud me chcete urazet tak na komentare neodepisujte, ja jsem se tady slusne ptala, ano?

kevi1
10. led 2021

@bazarky ale ved ja fakt slusne som odpovedala, ale toto nemoze byt realne aby nejaka zena tvrdila, ze sa da otehotniet mimo ovulacie..

bazarky
10. led 2021

@kevi1 tak mi odpovez na tohle: 3 dny po menstruaci jeste ovulovat nemuzes...
A co teda tento screen?

kevi1
10. led 2021

@bazarky mozes ovulovat 3 dni po mestruacii, preco by si nemohla? Ja tento mesiac, MS mi trva 7 dni a ovulka bola 10DC.

bazarky
10. led 2021

kevi1: tak si to asi vymysleli na tom internetu.. Pokud umis cist tak sama vidis, ze tak otehotnet lze...

kevi1
10. led 2021

@bazarky tento screen podla mna hovori to, ze obcas spermia moze prezit aj 6 dni napriklad. Okrem toho, vsetko co je na internete nemusi byt pravda. Mozes otehotniet aj den pred ocakavanou MS, ale potom si neocakala dalsi den MS len sa ti predlzil cyklus. Proste NEMOZES otehotniem mimo ovulku ale ovulku mozes mat v roznom dni cyklu. Uz chapes???

bazarky
10. led 2021

@kevi1 ja ano ale ty ne, 🙂

bazarky
10. led 2021
kevi1
10. led 2021

@bazarky nemozes otehotniet mimo ovulaciu tvl, fakt nie. Jak k tomu podla teba dojde ked ta nie je vajicko, ktore by ta spermia oplodnila.

kevi1
Autor odpověď smazal
Zobraz
bazarky
10. led 2021
ema90
10. led 2021

@bazarky Nezlobte se, ale vy jste uplne mimo 😂
Vy ten screen textu vubec nechapete.
Ano, i mimo plodne dny muzete VYJIMECNE otehotnet, ale to je mysleno tak, ze ta spermie vydrzi treba sest dni (coz je prave velmi mala pravdepodobnost) a taky je to mysleno tak, ze ovulace VYJIMECNE byva i v jinym obdobi, nez v tom plodnym.
Prosim vas, nepoucujte tu zensky, co o tom neco vi a prectete si neco o tom, jak funguje oplodneni.
Nebo mi aspon logicky dejte odpoved na moji otazku. Co oplodni spermie, kdyz se neuvolni vajicko, tim padem nenastala ovulace?