Nidace? Kdy udělat test?

monyscerna
20. zář 2023

Ahoj test jsem si dělal pár dní zpátky pidi duch.. Nevím zda vůbec se dalo říct, že může být test slabé pozitivní... Dalsi test jsem si ještě nedělala.. Zrovna jdu do lékárny.. Ale ráno mě chvilku pichalo v podbřišku a potom malá kapička krve a nic... Tak nevím co si mám myslet.. Může jít o uhnizdovani? 🤷‍♀️...Mela jste některá, pár dní před MS taky takto? A teď má smysl si dělat test nebo ještě pár dní počkat?... Ovulka byla tento měsíc dřív o pár dní..

lencaa11
20. zář 2023

@monyscerna udělala bych test a uvidíte kdy máte termín Ms ?

monyscerna
autor
20. zář 2023

@lencaa11 já právě nevím, tento měsíc byla ovulka dřív o 5 dní.. Takže asi každým dnem by měla přijít 🤷‍♀️ Ale potvrzenou ovulaci nemám, jen to na sobě poznám podle hlenu, bolesti atd.. Takže já fakt nevím 😀🤷‍♀️

lencaa11
20. zář 2023

@monyscerna tak vyzkoušet test můžete a uvidíte co se tam ukáže když tak pak bych vyzkoušela za par dní znova

jahodi
20. zář 2023

Zrovna minulý měsíc. Já obvykle mívám MS po 26 dnech. Minulý měsíc už byl 28. den a večer jsem začala špinit. Celý druhý den nic, čisto. Fakt jsem už věřila, že se povedlo. Že to byla nidace. No a 30. den přišla úplně normální MS.

monyscerna
autor
23. zář 2023

Tak jsem měla jen špinění a jinak nic 🤷‍♀️ test jsem ještě nezkoušela... Tak nevím mám? 🙏

lencaa11
23. zář 2023

@monyscerna tak vyzkoušej te test držím palce ☘️☘️

monyscerna
autor
24. zář 2023

@lencaa11 spíš si říkám jestli není něco špatně... Dnes ráno opět lehké špinění ale jinak nic jiného na sobě nepozoruji 🤷‍♀️ dnes koupim test v drogerii ale nebude to z ranní moci to by asi nemělo vadit ne? 🙂

lencaa11
24. zář 2023

@monyscerna to vadit nebude pokud to tak to by bylo dál spojila bych se s lékařem na kontrolu držím palce ☘️☘️

niki1101
24. zář 2023

@monyscerna pak dejte vědět jak jste dopadla🍀

monyscerna
autor
24. zář 2023

Tak nevím co si mám myslet 🤷‍♀️ celý den nic a teď na večer opět špinění 🤷‍♀️

lencaa11
24. zář 2023

@monyscerna tady jde pěkně vidět udělala bych test zítra ráno ☘️☘️💜 ...držím palce

lencaa11
24. zář 2023

@monyscerna ☘️☘️

janina92
24. zář 2023

@monyscerna vidím pěkného ducha, hodně štěstí 🙂

niki1101
25. zář 2023

@monyscerna taky vidím🍀😍