Ahoj vsem prosim snazime se o mimi,pred par jsem udelala test byk negativni.dnes mam 3 den zpozdeni ms mozna uz 4 jelikoz mam dlouhe cykly kolem 33 dnu.pred cca pred 14dni jsem lehce zaspinila spise ruzove spineni.dnes mam hrozne chute dala jsem si testoviny se syrovou omackou a spenatem pak cokoladu se susenkami a ted mozarrelovy kulicky se sojovou omackou.😁 a pred tim syrem mi bylo spatne je mi dost na zvraceni a porad krkam.jinak mi nic neni.myslite ze by se mohlo povest?dnes bych mela byt po ovu 13dni mozna dele.test nemuzu udelat nemam bohuzel.🙄😡😡😡
@wladimira ale testoviny byl obed a syr byla vecere a cokolada se susenkou byla jen oar kousku takze spatne od toho urcite ne
Tak jedine zkus test takhle to je jak věštění z koule
Člověk má někdy bláznivé chutě. Já jednou na Vánoce zblajzla smaženého kapra, a hned potom jsem si dala spoustu šlehačky s jahodovým a karamelovým topingem. Všichni si mysleli že jsem stoprocentně v tom, ale nebyla jsem ☺
Pokud chceš ale jistotu, udělej si ještě test.
Může to být PMS, může to být těhotenství… spis než chutě bych sledovala nevolnost a především test.
Já jsem teď spučila kysele bonbóny s majonezou a zapila kefirem a těhotná fakt nejsem💪😂.
@klokanka31 😂😂😂 fuuuj
To že máš chutě a tolik jiš neznamená že si těhotná.. někdo má chutě i před menstruaci.. myslím že by ti test už vyšel..
Chutě byvaji i před ms 😁podle toho se nedá zjišťovat tehu 😁
Kupte si těhotenský test. Já teda v každém těhotenství měla a mám nechuť k jídlu, opravdu šílené nechutenství. Chutě jsem začala mít možná tak od druhého trimestru, takže chutě nejsou směrodatné. Test a případně test z krve, už ano 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Blbě ti je tak maximálně z toho všeho jídla 😂 jinak 13 dni po potvrzené ovulaci by už mělo něco byt vidět co tak pozoruji je na testu duch už od 10 dpo …