Ahoj holky,
omlouvám se jestli sem tuto diskuzi založila ve špatné skupině. Potřebovala bych moc poradit jestli znáte dobrého gynekologa v Praze. S přítelem se snažíme o miminko, ale po vysazení antikoncepce nemám menstruaci a dosud jen špiním. U svého lékaře to řeším cca už 5 měsíců, pořád mi říká, že není kam spěchat a proto mi dává nízké dávky hormonálních léků. Když se ho na něco zeptám je uštěpačný a k mému stavu má nemístné vtípky, takže od něj vždy odcházím ještě víc špatná než už celkově jsem. Mám strach abych se tímto stylem léčby miminka vůbec někdy dočkala :(
Předem děkuji za všechny rady Gvenni.
Mohu doporucit Progyn v Letnanech, nevim jen jestli berou. Plati se sice poplatek za nadstandard 500 rocne, ale za to ti automaticky delaji testy na vsechno, takze vis 100 pro, ze jsi zdrava...
gvenni MUDr. Tomáš Brtnický - ordinuje v Ženských domovech.Mají www stránky, tak koukněte. Určitě doporučuju.
Gynekologie Gynclin na poliklinice Prosek 🙂
Ahojky, já můžu doporučit Gynem na Praze 8 = můj bývalý doktor se mi nevěnoval tak jak bych si představovala a tady jsem naprosto spokojená. Díky nim se přišlo na to, proč se nedaří otěhotnět. 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@gvenni Ahoj, pokud máte penízky, tak http://www.gynprag.cz/lekari a pan Heřman, mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti...ale je to soukr, takže si to hradíš sama, ceny tam případně mají psané. Jinak můj klasický nový gynekolog je Konstantin Inkov, zatím si naprosto nemůžu ztěžovat, je skvělý, slušný, velice ochotný...za registraci u něj zaplatíš 1tis. kč (platí se ročně), za těhu péči, když už jsi těhotná a chceš všechna vyšetření absolvovat u něj, tak 2700 standard, nadstand. 4000. Ale platí se to myslím až od prvního screeningu na konci 3m. Všechno krásně vysvětluje, víš přesně, co a proč se chystá udělat. Dává ti čas na otázky....fakt jsem moc spokojená. Říká věci tak jak jsou, zbytečně ti nedává naději, což některé pacientky asi nerady zkousávají (např že zatím nemáš informovat celou širou rodinu, když do konce trimestru se může stát cokoliv atp.) Mně jeho přístup sedí. Je férový odpoví na mé otázky a je schopný nastavit vyšetření tak, jak jsou opravdu potřeba dle genetiky a podobně.