Ahoj holky , maminky
Chtěla bych se zeptat . Poslední 3 dny mám strašně "žravou náladu " sním opravdu všechno na co přijdu . Doknce i věci které bych nikdy asi nejedla a jím i zvláštní kombinace jídla třeba jako jogurt "Bobík" s brambůrkama . Ano vím zní to hodně nechutně i když to tak třeba někdo jí . ale já bych to normálně nesnědla :D . No nic méně , začali mě na dotek bolet trochu prsa a před 2 dny mě bolelo v podbříšku jak kdybych to měla dostat , ale na to mám ještě 6 dní čas . Tak bych se chtěla jen tak nezávazně zeptat jestli se to někdy někomu stalo a co z toho bylo .Říkám si že na mě leze asi období "sežer vše co najdeš " ale nikdy nevíte . Jen mě zajímají vaše názory , pocity a tak nějak vše co si o tom myslíte . :D děkuji předem za názory 🙂
@amazonkajanik já tohle třeba nikdy před menstruaci neměla , tak proto mě to zaráží 🙂
@tynuskap co jsem vysadila ha a po pár letech po vysazení porodila,tak si to tělo dělá co chce. Ale zase,když dostanu fakt chuť na cibuli a jsem schopna ji chroupat jen tak,tak je něco špatně a pokouší se o mě nějaký neřád. Stejně tak česnek. Nedávno jsem si udělala suché topinky(na oleji nesnesu,mám vředy),ocesnekovala,ale furt se mi zdály málo,tak jsem česnek prikusovala. Mladej na mě zíral,jakože cože 😂
@martt hele,bylo mě nějakých 12let a jedla jsem akorát chleba s domácí merunkovou marmeladou a mamka donesla drůbeží párky. Já na ně dostala chuť,tak jsem začala bouchat k tomu chlebu. Mati na mě nevěřícně kouká a já na to " no co,kečup je taky sladkej "😂
První menses jsem dostala až rok potom ...
@tynuskap
Tyhle stavy mam kazdej mesic cca tyden pred ms☺️ Naopak pred ovulaci nemam vubec chut na jidlo😂
Já jsem takovéhle chutě ani při ovu ani před menstruaci ani ponemela, o miminko se snažíme teprve pár měsíců a netlačíme na to. Řekli jsme si až to přijde tak to přijde 😂 je pravda že teď mě 2 Dny poboliva poprsí ale že bych si nějak všimla těla a sledovala či jsem těhotná nebo ne se nedá říct. Jako neříkám že to nemůže být čím koli. 😄
Když jsem doopravdy byla těhotná, absolutně nic jsem nepoznala...a to docela dlouho. Předtím jsem mívala příznaky docela často. Před MS sním naprosto všechno.
Tak nějak se mi zatím MS nedostavila třeba se ještě dostaví. Ale pro jistotu. Chtěla bych se zeptat po jaké době po vynechání je dobré si udělat test? 🙂
@tynuskap ja si vzdycky delala test v den meskani a mela jsem uz jasny dve carky☺️
@michaelarousova tak ráno zkusím a uvidím dnes už to nemá smysl. 🙂
Ahoj holky mela jsem ovulaci minuly tyden a dnes mam opet tahly hlen. Takovy bilkovity ciry a bez zapachu. Snazime se o miminko... Co muze po ovulaci znamenat tento hlen? Děkuji
Ovulace byla 9.1.
@obleceniahracky sorry,ale já jdu do kolen z těch,co sledují každý posevni sekret a dle popisu chtějí příčinu. Já mám výtok,hlen od 14let a když jsme se snažili o dítě,tak jsem zrovna tohle nesledovala,pokud mě nic nesvedelo,ci nepalilo. Hlen se může udělat i při vzrušení, takže asi tak ...
@obleceniahracky Opravdu je nutny svuj dotaz napsat do kazde diskuze? A jeste jste si zalozila diskuzi novou s touhle otazkou.
Vas hlen je uplne normalni a prestante se sledovat.
Navic mate zalozeny uz nekolikaty profil a vase dotazy stoji vzdycky za to.
Doufam, ze az otehotnite, tak tu nebudem cist o kazdem vasem prdu.
@ema90 je snad jedno kolik a jakých otazek sem napíšu, ne? A že jsem založila diskuzi vadi? Tak na ně nereagujte, ju? 🙂 taky je jenom a jenom moje vec jestli se sleduju, to je normalni vec, kdyz se mi jindy tyto veci nedely abych si sveho tela vsimala. Preji krasny vikend 🙂
Jo kazdej mesic pred ms nevim co bych roupama sezrala. Ted si srovnavam cykly a je to lepsi. U prvniho tehotenstvi zadna zravost a u druhy asi dva dny pred ms se mi zacalo z nekterych jidel delat zle. Ani u jedny jsem zadny prehnany chute takhle brzy nemela. Ty zacali az nrjakou dobu po potvrzeni tehotenstvi dr.🙈
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tynuskap tohle mám před ms a když na mě něco leze 😉