Ahoj všem snažíme se o mimi 3 měsíc a poslední MS byla 9.3 teď přišla 12.4zpozdene ale 9.4jsem měla pozitivní test pak už další test nic měla jsem bolesti v podbrisku.a nyni jsem cca 2 dny po ms jenze MS byla hodně slabá trvala asi 6 hodin pak už trochu spineni.a dnes mě začal bolet podbrisek jako kdybych měla dostat své dny. Jen ještě dodam ovu byla 25.3 a MS byla ne krev ani ale takové tmavé spineni.volala jsem Dr a říkal že by to mohlo být cysta už jen že byl pozitivní test.jsem z toho špatná že najednu stranu pozitivní test a pak tak už nevím co si myslet.
@sudylichozrout myslíš že jsem když test další už je negativní?ja se v tom vůbec nevyznám ach jo.ale půjdu k dr zkusím co mi řekne
já bych naopak řekla, že to bylo zamlklé těhotenství a "odešlo" s menstruací
@martiina_k myslíš?to jako že jsem byla tehu?nebo jak
@paumerka no řekla bych, že pokud jsi před ms měla pozitivní test, tka to byl začátek těthoenství, ale evidentně neprospívající a s ms odešlo. Kdybys netestovala, tak ani nezjistíš, žes byla na začátku těhotná. Ale jako je to můj dojem z toho, co píšeš. Nejsem gynekolog 🙂
@martiina_k před MS jsem netestovala v den ms byl pozitivní test v den kdy jsem to měla dostat.pujdu na gyndu tak uvidíme myslíš že tam něco pozná že třeba jsem byla v tom
@paumerka tak to netuším, zda se to dá poznat. Ale taky bych být tebou nikam zbytečně nechodila.
@martiina_k proč nikam
@paumerka přesně jak píše clo1 - úplně zbytečné, pokud máš negativní test.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@paumerka Tehotna jsi, ovsem je otazkou, jak. Muze jit o neprosperujici delozni, nebo i o mimodelozni tehotenstvi. Byt tebou, nechala bych se zkontrolovat na gynde. A bylo by dobre, aby ti parkrat nabrali hCG, aby bylo videt, jak stoupa/stagnuje/klesa.