Nepravidelný cyklus. Máte tip na srovnání cyklu?

gaaaby
8. zář 2020

Ahoj, chtela jsem se zeptat zda mate nektera nejaky tip na “srovnani” men. cyklu..
Uz po dvakrat se mi stalo ze ob mesic jsem mela cyklus po prvni 59 dnech a druhy po 44dnech mezi tim cykli pravodelne po 32 dnech
Piju kontryhelovy caj.. snazime se o miminko a nekde jsem cetla ze pokud je cyklus delai jak 40 dni znamena to v nejvetsim pripade ze v cyklu nedochazi k ovulaci.. muj posladni mesic mereni BT byl anovulacni.. predchozi netueim.. merila jsem tento poprve. Poradi mi nekdo? Dekuji

klokanka31
8. zář 2020

@gaaaby Já měla ms jednou za 3-4 měsíce, podle doktorky teda nemožnost ovulace. A ono kulový, otěhotněla jsem 3x, a vždycky bez ms.

gaabinaaa
8. zář 2020

Ahoj holky chtě bych se zeptat na radu menzes sem měla minuli měsíc 9.8.2020 a tet sem to dostala 6.9.2020 zmanzelem sme spolu spali nechráněny styk je možné že bych byla těhotná prsa mě strašně bolí teče mi z nich mazivo nebo jestli se dá říct mléko před menzes nevolnost ospalá v kuse a blila sem jen jednou děkuji předem za odpověď 😁

kmarie81
8. zář 2020

@gaabinaaa jak moc silný si to dostala a jak dlouho to trvala nebo trvá - až ti to skončí zkus si udělat test, je to sice nepravděpodobný, ale možný je všechno...

gaabinaaa
8. zář 2020

@kmarie81 právě že menzes ještě mám a první den úplně slabé jako by jen spineni a tet to silné ale žádné kusi nic před menzes povolí ani pod bříškem a strašná nevolnost demi hlavně Oto že ty prsa strašně bolí a teče stoho

kmarie81
8. zář 2020

@gaabinaaa to klidně může být jen nějaká hormonální nerovnováha, zkus ten test, a po MS další at máš větší jistotu kdyby tam přece jen byly dvě čárky, že to sílí a né naopak a neodešlo to s MS

nina004
8. zář 2020

@gaaaby To,že nie je ovu pri dlhom cykle vôbec nemusí byť pravda. Ja mám odkedy si pamätám cykly 40-45 dní a ovu príde vždy. Skúšala som merať BT aj ovu testy a aj som bola na folikulometrii a vždy bola. Ale otehotnenie mi trvalo dlho a prišlo, až keď sme sa na to ,,vybodli''. A to hneď :D

nina004
8. zář 2020

@gaaaby A skús Inofolic. Ten mi pomáhal ovu aj posunúť dopredu. Určite by bol fajn aj hormonálny profil,či ti nehapruje nejaký hormón. Prolaktín vie ovu dosť posunúť a aj úplne pozdržať.

gaaaby
autor
8. zář 2020

@nina004 dekuju mooc! Urco se chystam ke svemu gynekologovi! Prijde mi to zvlastni ze se mi cyklus opozduje “vzdy” ob. Dekuji ua odpoved

levandule_k
Autor odpověď smazal
Zobraz
gaabinaaa
8. zář 2020

@kmarie81 děkuji za radu určitě si test udělám

jansovad
9. zář 2020

@gaaaby mně se stalo jednou, že jsem měla cyklus přes 40 dní a bylo to následující měsíc poté, co jsem začala užívat kyselinu listovou (též jsme chtěli miminko). Úplně náhodou jsem pak našla diskuzi, ve které dost žen popisovalo, že se jim totéž stalo při užívání kyseliny listové. Každý si o tom může myslet své, ale v mém případě vidím zřejmou souvislost. Další měsíc po vysazení kyseliny jsem otěhotněla, takže jsem ji zase začala užívat.

gaaaby
autor
10. zář 2020

@jansovad zdravim Vas.. no tak to by byla teda trefa do cerneho!!! Kyselinu listovou jim samozrejme taky!! Ted mi konci pomalu ale jiste men. Tak to zkusim vysadit.. a uvidim.. treba se tento mesic zadari.. zkusim si dat takovy klidnejsi mesic bez ovulacnich testu a mereni BT protoze ai myslim ze takove to meximaoni spustredeni se na vec jako takovou tipu “ tak ted!” Je taky na prd... takze dame tomu tento mesic vic volnosti a kdyz ani to nepomuze tak bych to asi zkusila zacot uz resit pres meho gynekologa, zda je vse v poradku... ale dkeuju za tip!!!🙏🏻🙏🏻

gaaaby
autor
11. zář 2020

@nina004 muzu se Vas jeste zeptat, kdy tak zhruba mate ovulaci? Pri takhle dlouhem cyklu..??

nina004
11. zář 2020

@gaaaby Mávam ovu až po 30DC od 30-35 DC väčšinou.

gaaaby
autor
11. zář 2020

@nina004 dekuji moc!!!