Dobrý den, maminky,
Chci se zeptat.
Měla jste některá ze vám nešlo otěhotnět po druhé?
Už rok se snažíme a nic.
Dělala jsme si test na plodnost a mám tam tohle. Myslíte že to můžu brát jako že jsme v pořádku?
Nebo už nemůžu mít děti.
Zhruba před 2,5 rokama jsme si dělala test a tam my vyšlo krásné dvě čárky, a taky mam prcka.
Manžel má test v pořádku.
Měla jste některá to taky takhle a nakonec otěhotněla?
Děkuji
Za odpověď.
@kamoulinek veris těmto testům? Není lepší zajít k lekari, kde te poradně prohlédnou?
Zajděte si k lékaři, zhodnotí Váš stav, proberete možnosti a budete vědět. To je nejjistější. Testům bych v tomhle moc nevěřila.
@kamoulinek my se snažili o druhé bezmála 4 roky. Několik biochemických a po takovém biochemickém v červnu jsem v červenci otěhotněla. Nyní jsem v 8+3tt a zatím vše vypadá dobře. Držím palce.🍀
@kamoulinek Nevím co to jsou za testy, ale dle mého se zbytečně stresuješ teď tím výsledkem který Ti na testu vyšel 🙄 my měli první dítě na první šup u druhého to byl rok a jak na potvoru i cykly úplně rozhozené jen co jsme si s manželem řekli, že se pokusíme o druhé šlo vše do p.rdele a ani ty ovu testy které jsem si po pár měsících neúspěchu začla dělat a byly stále negativní 🤨 po 10 měsícich jsem to vzdala řekla jsem si, že už toho mám dost a zaměřila jsem se na něco jiného na sebe (chodila jsem na procházky, užívala si s rodinou a kamarádkami...) a šup za dva měsíce dvě čárky na testu 💙 takže opravdu to je v hlavě nezoufej bude dobře držím moc palce ať máš ty vytoužené dvě // co nejdříve 🍀
O druhé jsme se snažili 2 roky a nic. Nakonec máme syna po ivf.
Vyhozené peníze. Zajdi si za lékařem a nech si udělat hormonální profil.
Před 2,5 roky to bylo úplně jiné tělo, prošla jsi těhotenstvím a porodem. To jsou velké změny. Za mě je ideální to řešit s doktorem, abys věděla, jak na tom skutečně jsi. Pak můžeš zvolit léčbu, co navrhuje on. Něco se dá upravit bylinkami, cvičením, stravou.
@kamoulinek ahoj, my jsme se ani nesnazili a otehotnela jsem aniz bych to vedela ale potrat 8tt.Po 3letech jsem otehotnela a letos ZT 17tt. Ale nevzdavam to a budu bojovat. A pokud se nezadari, tak zkusim IUI. Ale pevne verim, ze i ja se konecne dockam sveho uzlicka❤️Drzim palecky
Ahoj holky, tak to tady pročítám už asi 14 dní a tak bych ráda napsala svůj zážitek z IVF -1. Měla jsem 5 denní embryo a již po 6 dnech jsem začala špinit. Špinila jsem asi 3 dny ( bolest hlavy, zad, nohou, podbříšku, prsou) po těchto 3 dnech to bohužel stoupalo a díky hormonům které mají podporovat udržení těhotenství- Gynprodyl jsem začala mít 4 den křeče větší než kdy jindy, ale MS moc nikde. Chtěla jsem to vydržet do toho tzv.14 dne, kdy jsem si měla udělat test. Ale kvůli křečím které byly šíleně bolestivé, to nešlo. Udělala jsem si test den 11 a negativní. Volala jsem do IS Care, doporučili mi Ascorutin ale to mne nezachránilo od bolesti. Jelikož jsem měla negativní test, a MS už tady, vzala jsem si brufen a beru to jako ukončený proces za 28 tisíc. Fajn to bylo. Zkusím to ještě párkrát ale doufám že budu schopna zabránit těmto křečím po těch šílených hormonech. No a uvidím kolikrát to zkusím. Někde píšou, že je i důležité posuzovat kliniky dle procent úspěšnosti. Ale dá se tomu věřit?
@kamoulinek neni nahodou v navodu ze carka u T ma byt stejne barevna nebo svetlejsi? Mam dojem, ze mi to vyslo stejne.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Toto je foceno po 5 minutách.