Jsem 16 den cyklu a není dominantni folikul. Můžu nějak podpořit? Užívám clostillbegyt a duphaston, k tomu fertipronu.. Může se to nějak srovnat?
@tez83 27-28 dnů po duphastonu.. Byla jsem u doktora na měření 11. a 16.den cyklu. V minulém cyklu byl folikul "krásný" už 11den. Doktorka navrhuje ivf, ale me to přijde brzy když těhotenství řešíme třetí cyklus.... (s doktorkou samozřejmě řeším/konzultuji, ale přece jen ;))
Navíc se v ordinaci střídá doktor s doktorkou a tím jak ty dny cyklu vyjdou na různé dny v týdnu, tak jednou jdu k jednomu, jindy k druhému a prijde mi to takové zmatené 🤦♀️
@michaela_pol mě napadlo,jestli nemohlo být brzo,kdybys měla dlouhé cykly.Ale to nemas.A nemůže být tento cyklus anovulacni?I když já mám PCO a mě Fertiprona pomohla a ovulku mám.
@tez83 ja začínala fertipronou, tu beru skoro rok. V lednu jsem právě začala clostillbegyt a duphaston.. První měsíc nic (to ani nikdo nic nečekal), druhý měsíc naběhl krásně ovulace sice šíleně bolestivá 14, 15den.. A teď třetí měsíc zase nic a doporučení na ivf ☹️ Ja osobně bych tomu dala ještě čas a zkusila něco na podporu folikulů. Ale nerada bych to zase nějak prepalila
@michaela_pol to asi záleží na vašem uvážení,ale pokud lekari doporučuji ivf,tak bych na ně dala,předpokládám,že berou v potaz vše ...věk,dobu snažení,spermio,jak tělo reaguje na léky,apod. Myslím si,že tim není co zkazit...U druhého jsme také začali chodit do CARu a když už jsme si šli pro objednané injekce hormonů do břicha (kdy jsem řekla,že byt vystudovaná zdravotní sestra,ale do sebe to prostě nikdy nepichnu!!!),byla jsem najednou těhotná,takže injekce nebyly potreba.Asi mě ten strach donutil.😃
@michaela_pol pokud nemas pravidelnou ovulaci ani po clostíku, IVF je pro tebe takřka potřeba.. ale zas na druhou stranu, pokud ti není 40 a mas prokázáno, ze aspoň nějaký měsíc ovulaci mas, tak bych tomu nechala ještě volný průběh...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@michaela_pol a jak dlouhé máš cykly?