Ahojky, jdu si pro radu kdo mel stejny nebo podobny problem. Je to rok a pul, co jsem kvuli infekci přišla o mimi v 17tt.Musela jsem podstoupit kyretaz, protoze nevysla cela placenta. Jenze jsem hodně na sale krvacela, masáž delohy a asi mi porusili sliznici. Zacala jsem chodit do CAR, kde mi byl nasazen duphaston, po nem jsem spis spinila nez menstruovala. Clostilbegyt na ovu, 3mesice a stejne nic. Nechala jsem to byt. Menzes se mi spravidelnil, ale krvaceni max 2 dny spineni a nic... Dnes jsem byla na gynde, cipek deloha vse v poradku. Vajecniky taky, dokonce hafo folikulu ale sliznice 4mm.Jsem 11dc.Doktorka rikala, ze dle trvani ms a tak nizke sliznice, se mi asi stara pri ms neodlucije a timpadem nova, nedorusta. Proto rok a pul nemuze znovu otěhotnět. Udelali mi hormonalni profil, podle vydledku by mi napsala hormony, neproplacene pojistovnou, cena cca 1200,nepamatuji si nazev nebo popřípadě hysteroskopii. Mate nekdo podobnou zkušenost, jestli se po zakroku zadarilo, nebo rovnou ivf? J mi totoz 36let a jeste zadne mimi nemam😔zacinam byt bezradna
@lencaa11 taky jsem nad tim premyslela. Pockam jak dopadnou výsledky hormon. profilu. Ted otázka je, jestli mi pomuzou přírodní leky, nebo opravdu hormonalni nebo zakrok. Myslela jsem si, ze to mam v hlave. Coz mam, hlavne ted pred Vanocema kdyz vim, ze mala by mela rok. Premyslela jsem i znovu o duphastonu, po nem jsem tu sliznici mela
@junykessy drzim palce, urcite informuj o dalsim vyvoji, docela me to zajima, resim taky problemy s ms… jinak mne na sliznici zazracne pomohl caj z kontryhele, mam sypany bio a piju ho od 1 DC az do ovulace (jakmile mam pozitivni test, tak vysazuju), v rijnu na gynde mi namerila 10 mm sliznici… na podporu ovu beru inofolic… takze jen prirodni… taky je mi 36 a po prvnim pokusu jsem otehotnela (v cervenci), pak biochemko a okamzite covid (muj prvni a to pracuju ve skole)… od te doby nic, jen problemy s cyklem a otehotnenim…
drz se a dej vedet 🍀❤️
drz se, myslim na tebe, kdy budes neco vedet?
@zet83 prave, ms mam plus minus pravidelnou diky vysazení duphastonu. Ale velice kratkou v podstatě den a pul krvaceni, den spineni konec. Prave, kdyz jsem brala clostilbegytu, tak doktor byl spokeny ale jak rikas, zrejme ho nenapadlo resit sliznici. Pokud by byla v pohode, mohlo se zadarit. Ted mam prave novou pani doktorku, která na, to prisla a resime to. Myslis, ze pokud by kontryhel pomohl sance na prirozene poceti by mohla byt? Jinak, ja si ho koupim a nasadím 1dc do ovulce?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@junykessy co nějaký vytaminy ,čaj kontryhel atd třeba vám to pomůže