Nemám ovulaci 😞. Co vám pomohlo?

marlendyetrich
27. pro 2021

Ahoj, od září se snažíme o miminko.
Koncem srpna po 4letech vysazena HA.
Již druhý měsíc od 1 dne po Ms do následující ms každý den testuji ovu testy, ale nikdy se mi neukáže jiná čárka než tato. Poradíte mi někdo? Už začínám být zoufalá :(
Co vám pomohlo?

17mia17
27. pro 2021

A testuješ večer? Ja som tiež, tak mala keď som testovala na obed a keď som to skúsila ďalší mesiac večer tak už som to chytila na pozitívnom výsledku.

carolineg1
27. pro 2021

@marlendyetrich tohle je totálně na prd protože já mám zas zkušenosti že když ovu test byl silnější než kontrolní tak jsem měla a ovulační cyklus, pak jsem třeba neměřila a ten měsíc ovulace dle všeho byla protože jsem otěhotněla....pro mě jsou tyhle testy záhada..ne vždy když je pozitivní dochází k ovulaci, lepší je dle mě kontrola na gynekologii kde ti to změří

marlendyetrich
autor
27. pro 2021

@17mia17 právě že pokaždé večer ve stejný čas

marlendyetrich
autor
27. pro 2021

@carolineg1 aha neměla jsem tušení že se něco takového dělá 🙂

tasimia
27. pro 2021

@marlendyetrich zkus se spíše domluvit s gynekologem, at ti změří folikuly.

journals
27. pro 2021

@marlendyetrich snazite se chvilicku, dej tomu cas, netlac na pilu. Zbytecne se stresujes
Kazdy cyklus nemusi byt ovulacni a negativni test neznamena ze nemuzes otehotnet 😉

17mia17
27. pro 2021

@marlendyetrich tak buď ešte skúšať pár mesiacov, alebo skúsiť sa spýtať gynekológa, čo si o tom myslí.

mydlova
27. pro 2021

@marlendyetrich já taky jsem nikdy neměla pozitivní test a ovulaci jsem měla 🙂 ale ještě je přišli brzoo to řešit. Pak třeba když v létě nic tak zajdi za gynekologem a on ti řekne jake jsou folikuly a řekne kdy se mate snažit 🙂

katule1990
28. pro 2021

@marlendyetrich Vůbec se nestresuj, ovulační testy jsou pro některý úplně na prd. Mně ovulaci taky nikdy neukázaly, přitom jsem měla ovulaci potvrzenou ultrazvukem i měřením bazální teploty. Je to celkem častý, že ovulační test nevyjde úplně pozitivně, přitom ovulace normálně probíhá. Na tvém místě bych se na ovulační testy vyprdla a celkově ovulaci neřešila, prostě si jen užívejte sex. Snažíte se 2 měsíce, takže jste prakticky teprve začali. Pokud bys chtěla ovulaci i tak sledovat, doporučuju měření bazální teploty, to je narozdíl od ovulačních testů spolehlivé.

rebe
28. pro 2021

Taky jsem nikdy neměla silnější ovulační test. Ale na její zpravidelnění mi pomohl drmek, otěhotněla jsem hned v prvním cyklu používání, takže ho doporučuji.

bondina
28. pro 2021

Ovulační testy sem měla víc druhů, každý ukazoval jinak ;( a teď babo raď, 2 h před testem nepít pozor na to