Holky mate nektera zkusenost. Dnes jsem 23 dc a je to uz 3 den kdy mam pozitivni ovu test, je to normalni ?
Tehotna nejsem 100%
@lusy1983 já třeba měla ovulaci 5.6. a 9.6. mi test ukázal že jsem těhotná....před 5.6. jsem neměla ovu cca měsíc a půl...je to zvláštní,že je výsledek TT tesku tak brzy pozitivní jelikož vajíčku chvíli trvá než se usadí...no a od toho 5.6. mi vychází ovu test každý den pozitivní...takže asi tak 🙂
U me to tehotenstvi neni. Ja jsem byla po drillingu a ted na zacatku clostilbegyt do 20 dc slaby duch ovu test dr max tak jsem zmenila znacku a test ktasne pozitivni dnes schvalne i predesla znacka a duch vyraznejsi ale ne pozitivni a pritom novou znacku co mam je citlivost 25 u dr max 20. Jo a od 18 do 28 dc uzivam gynprodyl.
@jenny888 tys mela podle 100% ovulaci driv. Ovulace nastava do 48 hodin po pozotivnim testu, takze by byla treba i az 7.6. a tezko bys po par dnech mela takhle silne pozitivni tt. 6.6.jsi mela zrejme zredenou moc a uz 5.6. to asi bylo tehu. A nebo mas ty divme testy, co ukazujou ovulaci cely mesic 😀
@dzogobela nene....řešily jsme to už s holkama v jiné skupině...opravdu jsem ovu měsíc a půl neměla...každý týden jsem si dělala TT a negativní...ovu přišla až 5.6. a TT pozitivní 9.6...s holkama taky nad tím koumáme jak je to možné...kdybych si nedělala každý týden TT tak si řeknu že jsem těhotná asi už dříve ale takhle....je to zvláštní..počkám na dr. co mi řekne 🙂
@eiram7 nene vazne jsem ovu nemela..teda aspon podle testu...davala jsem fotky...a vazne ani naznak ovu...je to zvlastni...a prave jsem si udelala dalsi test tak ted netrpelive cekam....ale myslim si,ze tehotna proste jsem...ted me spis zajima,co mi rekne dr. Ktery tyden ci den v mem pripade...kdyby to tak bylo :D :D
Dekujiiiii <3 a ted uz jsem jen zvedava ktery je to tyden/den :D
Vcera vecer pravidelne pichani na leve strane podbrisku v noci intenzivneji a dnes dopoledne test mirne zeslabnul.
@lusy1983 Takže děvčata...u doktora jsem byla a jelikož jsem poslední MS měla 12.5. tak mi vypočetl 6 týden. Říkala jsem mu o ovu testech a každotýdenních těhu testech a jen zvedl oči vsloup a neřekl na to nic. Můj DR. tam zrovna nebyl tak jsem chytla nějaký zástup. Jinak příští čtvrtek jdu pro výsledky ze stěru, bojí se, že bych mohla mít bakteriální výtok (který mě trápí snad od 14 let a snažím se s ním bojovat snad všemi existujícími způsoby). Tak jsem teď taková z toho nervózní...nevím co si myslet....jinak přidávám fotečku
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
a nemůžeš být těhotná? Já to mám taky tak... 🙂