Milé ženy, máte stejnou zkušenost a co z toho bylo?
Mám nepravidelný cyklus 24-34 dní, 24.den cyklu duch na testu, testuju každý den, šest dní po sobě stejný duch, nesílí, ale je tam, stejnou značkou - test Adiel. Kdy byla ovu nevím, menses ještě nedošla, podbřišek pobolívá. Co to znamená?
nevim, co to je za test,ale pokud nejake to slunicko,tak viz diskuze zde..... pry ze zkusenosti dela falesne carky
Bohužel ryska... zkus jiny test
@l01991 jako že na šesti testech šest dní po sobě se ukázala ryska?😳
Proc vubec testujes jeste pred zacatkem ms?
@zelenaesmolda no na tuhle otázku jsem fakt čekala... přečti si pořádně úvodní zprávu a zkus aspoň jednou nerýpat... děkuji
Ja jsem ji cetla a porad nechapu proc nekdo testuje jeste pred prichodem ms.Normalni je testovat az kdyz mas treba tyden ci dva zpozdeni a ne kazdy den jeste pred prichodem.
To je taky divne pravda,jak pišu zkus jiny test
@zelenaesmolda kdo určuje,co je normální? 😉 Vždy se najde důvod, něco se v těle děje jinak, potřebuješ na rentgen, apod. Navíc jsem testovala v den,kdy mi chodívá ms běžně... Spíš mi řekni, přijde Ti to taky jako ryska?
To není duch,ale ryska.....
@vikysek0987 prosím vysvětlete mi někdo, z čeho se ryska dělá, já tomu nerozumím, tzn.v těle není hcg, a testy dané značky vždy udělají rysku?🙏
Ryska je místo, kde by se normálně zachytilo barvivo a vytvořilo testovací čárku. Ale u některých testů se běžně stává, že se tam zbytek barviva zachytí i když je test negativní. Prostě je to rýha v testu a to barvivo se tam vždy usadí. Některé testy to dělají běžně, jiné výjimečně, záleží i na provedení.
@ivya děkuji 🌷
@zelenaesmolda take mi prijde, ze je to kazdeho vec kdy testuje… pokud to nekomu vadi, at se nevyjadruje
@eloana 😘
Udělej si jiný test, ty Adiel jsou úplně na prd. Měla jsem na něm sotva viditelnýho ducha, když na mamatestu už byly zřetelný dvě čárky.
@katule1990 už jsem si koupila mamatest, počkám na ráno 😉
Tak dej vědět, držím palce 🙂!
Ahoj holky,tak došla menstruace... díky za reakce🌷
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
mas test vyfoceny?