Holky, poraďte nejde mi otěhotnět co mám dělat
Zkus sex
No... Tobě samotné to asi nikdy nepůjde 🙄
holky teda.... styďte se..to sou odpovědi hodné emimina.cz a ne hodného a pomáhajícího koŇa!!!! 🙂))))
autorce: no zkus nejdřív pročíst diskuze tady..je jich asi milion a jedna. jsou tam tipy na alternativní medicínu a další věci...
@normalnimatka no stydím se hluboce. Ne, tak zakladatelka nenapsala nic o tom, co to pro to dělá a nedělá. Tak to se těžko rádi.
Ma dr mi doporucila NatiFem pry tenhle pripravek pouzivaji i v IVF centru. Stoji sice 500 naa mesic. Ale je to pry dobre. Sama nemam zkusenost...na snazeni si musim 10mesicu pockat...jsem po cs
Hlidat ovulaci. Sexovat min 3x tydne a zkus viraminy. My se snazili dlouho. Na*ra*la jsem se a koupila si vitaminy fertility blend...nedobrala jsrm ani cele baleni a bum, jsem ve 3.trm.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, to je trošku jednoduchá otázka na takové obsáhlé téma. Jak dlouho se snažíte? Máte nějaké zdravotní problémy? Co jste zatím udělali pro to, aby to vyšlo? (například víš, zda a kdy máš ovulaci, byl partner na spermiu, potravinové doplňky??? Spousta holek ti tady pak napíše, jak to probíhalo u nich, třeba něco pomůže i tobě.