Nejde mi otěhotnět, co mám dělat?

andyendy
5. bře 2018

Holky, poraďte nejde mi otěhotnět co mám dělat

beruda
5. bře 2018

Ahoj, to je trošku jednoduchá otázka na takové obsáhlé téma. Jak dlouho se snažíte? Máte nějaké zdravotní problémy? Co jste zatím udělali pro to, aby to vyšlo? (například víš, zda a kdy máš ovulaci, byl partner na spermiu, potravinové doplňky??? Spousta holek ti tady pak napíše, jak to probíhalo u nich, třeba něco pomůže i tobě.

novamamina
5. bře 2018

Zkus sex

kaaaciii
5. bře 2018

No... Tobě samotné to asi nikdy nepůjde 🙄

normalnimatka
5. bře 2018

holky teda.... styďte se..to sou odpovědi hodné emimina.cz a ne hodného a pomáhajícího koŇa!!!! 🙂))))

autorce: no zkus nejdřív pročíst diskuze tady..je jich asi milion a jedna. jsou tam tipy na alternativní medicínu a další věci...

novamamina
5. bře 2018

@normalnimatka no stydím se hluboce. Ne, tak zakladatelka nenapsala nic o tom, co to pro to dělá a nedělá. Tak to se těžko rádi.

jitulka87
5. bře 2018

Ma dr mi doporucila NatiFem pry tenhle pripravek pouzivaji i v IVF centru. Stoji sice 500 naa mesic. Ale je to pry dobre. Sama nemam zkusenost...na snazeni si musim 10mesicu pockat...jsem po cs

sjsjsjsj
16. kvě 2018

Hlidat ovulaci. Sexovat min 3x tydne a zkus viraminy. My se snazili dlouho. Na*ra*la jsem se a koupila si vitaminy fertility blend...nedobrala jsrm ani cele baleni a bum, jsem ve 3.trm.