Negativní test, ale přesto těhotná?

hanicka25
30. črc 2021

Hezký den, ženy setkaly jste se s tím? Ikdyž k tomu vše nasvědčuje že jste těhotná ale přesto žádná čárka na testu? Může to být, nebo je to blbost? Přišla mi asi MS o 3 dny dříve ale bylo to slabé, hnědé s občasnou sráženinkou krve a trvalo to jen 3 dny . Pak pouze hnědé špinění až do dneška, tedy celý týden.. Nikdy jsem to tak neměla. A stále mě prsa bolí, někdy hodně zvláštní pnutí. Včera chvilkove křeče v podbřišku jako kdybych to měla dostat. A občas i zle od žaludku. Ale stále negativní. Takže buď je to jen vsugerovane nebo i něco špatně. 🤷‍♀️ No chtěla jsem jen vědět zda se s tím někdo setkal. Děkuju moc 🙂 Hezký den.

klokanka31
30. črc 2021

@hanicka25 Stalo se to párkrát a těhotenství to nebylo.

themuffin
30. črc 2021

@hanicka25 souhlasím s @klokanka31

klokanka31
30. črc 2021

@hanicka25 Víš nechci se tě dotknout, ale příznaky jako bolest prsou, pnutí, pocit nafouknutého břicha, žaludek na vodě, to si člověk většinou vsugeruje. Já vždycky když si myslela že se zadařilo, měla jsem snad všechny těhotenský příznaky. A když jsem nakonec byla doopravdy těhotná (celkem 3x), tak mi nic nebylo a neměla jsem příznak ani jediný.

hanicka25
autor
30. črc 2021

@klokanka31 v pořádku, já si to stejně myslím že to asi opravdu mám vsugerovany.. Děkuju za názor 🙂

zrzinda
30. črc 2021

Bohužel to můžeš mít opravdu jen vsugerovane, taky jsem to tak měla. Porad jsem se pozorovala, cítila se děsně “tehotne” a vuuuubec nic. Pak jsem se na to vykaslala, rozhodla se, ze si ještě uziju cestování a teď vedle mě chrni čtyřměsíční holcicka ❤️ Držím palce, ať to co nejdřív přijde 😊

petaov
30. črc 2021

Zajdi si na krev a budeš mít jistotu. Z moči to není u všech průkazné. Já jsem měla testy negativní, i když už jsem byla v několikátém týdnu.

aselluska
31. črc 2021

@hanicka25 i tak může probíhat cyklus nějakých vnějších vlivů, třeba hormonální nerovnováha. Občas se mi to stalo.

jancazao
31. črc 2021

Já jsem to tak měla. O týden dřív špinění (jinak vždycky úplně pravidelný cyklus) dělala jsem si test, protože mi bylo divně, negativní. Pak jsem se po víc než týdnu po testu složila v kostele na pohřbu, tak jsem testovala znovu a už krásné čárky. Ten první test jsem samozřejmě dělala až několik dní po termínu pravidelné menstruace.

saraca
2. zář 2021

@hanicka25 : Ahoj holky, tak to tady pročítám už asi 14 dní a tak bych ráda napsala svůj zážitek z IVF -1. Měla jsem 5 denní embryo a již po 6 dnech jsem začala špinit. Špinila jsem asi 3 dny ( bolest hlavy, zad, nohou, podbříšku, prsou) po těchto 3 dnech to bohužel stoupalo a díky hormonům které mají podporovat udržení těhotenství- Gynprodyl jsem začala mít 4 den křeče větší než kdy jindy, ale MS moc nikde. Chtěla jsem to vydržet do toho tzv.14 dne, kdy jsem si měla udělat test. Ale kvůli křečím které byly šíleně bolestivé, to nešlo. Udělala jsem si test den 11 a negativní. Volala jsem do IS Care, doporučili mi Ascorutin ale to mne nezachránilo od bolesti. Jelikož jsem měla negativní test, a MS už tady, vzala jsem si brufen a beru to jako ukončený proces za 28 tisíc. Fajn to bylo. Zkusím to ještě párkrát ale doufám že budu schopna zabránit těmto křečím po těch šílených hormonech. No a uvidím kolikrát to zkusím. Někde píšou, že je i důležité posuzovat kliniky dle procent úspěšnosti. Ale dá se tomu věřit?