Holky ahojte je tady některá,která byla těhotná,ikdyz test ukazoval,že není? Asi blbá otázka,ale posl.menstruace květen test negativní,teď strašně citlivé bradavky. Vím musím k lékaři,ale i přesto mě zajímá zda se to některé stalo...
Je to hooodně nepravděpodobné a myslím, že o těhotenství nepůjde.
Nebudu psát, že nemožné, protože občas se najde "jedna paní povídala".
@rosalindamelinda normálně sem se ptala. Vím,že nejspíš ne,ale ale ...nemusíte se do mě takhle navážet jako
A coze od kvetna jeste nepostradas menstruaci?
Mivas ji pravidelnou? A kdy sis delala ten test?
@rosalindamelinda No, nesmysl to není, protože za A mohla být natolik posunuta ovulace, že je na test ještě brzo nebo za B existují lidé (i když jich je fakt málo), kteří HCG do moči nevylučují a pozitivní test budou mít pouze z krve.
@exbordelar no ano. Jen je mi přes 40 malinko a bohužel se bojím,aby nezačala menopauza 😡 Chtěli bychom mimo přítel ještě nemá
@lenka2702
Ano i ne.
Konkrétně já očekávala příchod MS, ale nepřišla, takže jsem samozřejmě automaticky udělala test, který byl ale negativní.
I přesto jsem tušila, že těhotná jsem, protože jsem najednou trpěla intenzivními výtoky (jako kdybych se počůrala) a začalo mi být nepříjemné kojení mého prvního syna, protože mě bolela prsa.
Nicméně znám své tělo, a nepřišlo mi divné, že testy jsou negativní, protože mám pozdě ovulaci - cca týden před začátkem MS, tudíž v těle se už nejspíš děly nějaké procesy - oplodnění, proto ty, pro mě, hmatatelné změny v těle, ale bylo velmi brzo - technicky jsem vlastně těhotná ještě nebyla, proto to nemohl ani test ukázat, ale rozhodně jsem poznala, že se k tomu schyluje.
Test jsem si udělala o týden později a ten už byl jasně pozitivní. 🙂
@lenka2702 Mohl to být třeba jen anovulační cyklus. 🙂 Doufám, že bude vše v pořádku.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ne. Nestalo. Protože je to nesmysl. To by testy nemusely existovat a všechny testy na planetě by se mohly rovnou vyhodit do koše, šak na co, ikdyž bude negativní, tak jsem těhotná, páč mě bolí bradavky. Promiň ale tohle je teď večer fakt moc 😀