Ahoj. Jen by mě zajímala jedna věc. Stalo se někdy některé, že byste si dělala těhu testy, který vám ukazovaly negativní výsledek a přesto jste byla těhotná? Příp. o jaký druh těhu testu se jednalo. Díky!
Tak záleží, co chceš zjistit. Ten digi clearblue ti umí určit přibližné datum početí, takže se dá teoreticky lépe určit tatínek 🙂 Pokud jde ruzicce o co nejpřesnější odpověď těhotná/netěhotná, volil bych klasiku, ideálně si na krabičce zkontrolovat (nebo se zeptat v lékárně) zda má přesnost 10 mlU/ml (přesnější jsem zatím neviděla)
@jeklovka Ano, bylo to z ranní moči. Vždy jsem ho po dvou dnech zopakovala. Snažíme se totiž o mimi, tak nevím, jestli mám ještě doufat a nebo spíš bych to tipla, že mám asi rozhozený cyklus....-( Ale kamarádka se také snažila o mimčo, testy měla všechny negativní (více druhů), ale nezdálo se jí to a dr. jí řekl, že je ve 2. měsíci už. Já vždy dělám mamatest.
Pokud chceš mít jistotu, tak si zajdi na krevní testy, tam je to přesnější.
Kolik času máš od případného početí?
Ona ta problematika je poněkud složitější. Testy fungují na detekci hormonu, který tělo vylučuje při těhotenství. Dostatečná hladina pro detekci, nastává přibližně po týdnu až dvou od početí, takže jestli to máš třeba tři dny, tak se netřeba děsit negativního výsledku.
@terka555 Já vždycky, když jsem si dřív ten digi od clear udělala, tak jsem to vždycky ten den ještě dostala...🙂 Ale přemýšlím o něm teď. Já mám cyklus cca 28-30 dní. Dnes jsem 35 den. Nebo myslíš, že je šance ještě, že bych mohla být přece jenom těhu a na test je třeba brzo? Možný to si myslím je. Mám teď doma klasiku papírkový jak jsem psala od mamatestu.
@ruzicka06 ja mela taky vzdy pravidelne..pak jsem byla po revizi a cykly jsem mela kratke jen okolo 25 dnu a pak kdyz jsem to pocitala tak mi mela prijit ms v nedeli a ve ctvrtek byl clear pozitivni🙂bude jeste dva dny pockej a zkus ten mamatest a nebo bych zkusila clear..ja zkusila mamatest a na nem byl pouze slaby dusik..a clear jsem zkousela okolo poledne a byl tam🙂
Jsou to jednoduché počty digi clearblue má 25 mIU/ml, LadyMax má 10 mlU/ml.
@terka555 To já jo...kámoška si dokonce dělala těhu testy, jak papírkový, tak i tento digi, kterej ji ukázal, že těhotná není. No jenže jí se to nezdálo, tak šlak dr. a ten jí řekl, že už je asi v 6 týdnu. Tak nevím no, kde je ta jistota teda.... Jo pro někoho možná je lepší digi, jenže když se o mimi snažíš už několik let, jako třeba já, tak už se trošku i na tu cenu dívám.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je to zcela běžné, žádný test není 100%. Dělala jsi ho z raní moči? Pro větší jistotu doporučuji test druhý den zopakovat.