Zdravím dnes jsem byla na gynde bolesti v podbrisku
Na gynde z ultrazvuku zjistil ze mi asi nedozravaji vajíčka
Ale ze mám prijt 10 dni od menstruace abY to potvrdil poslední menstruace 20.3.2022 nevím ani kdy ovuluju . Ale chci se zeptat s přítelem plánujeme delší dobu miminko řekl mi ze musí zjistit jestli mi dozrávají vajíčka a jinak uměle oplodnění . Chci se zeptat je tomu tak ? Nebo budu brát třeba nějaké léky ? Omlouvám se doufám ze me pochopíte protože jsem ztoho ještě teď nějak rozhozena myslela jsem ze mám zánět močových cest a hned mi řekl tohle a to čekání jestli tomu tak je me normálně ubijí😔😔😔
@gbp mam strašný strach to čekání me úplně ničí teď pořad nevím co a jak 😔😔 já jsem asi přeslechla co říkal po tom ale vím ze na konci bylo uměle oplodnění nevím jestli mi něco napíše nebo co a jak jak to probíhá nic nevím já měla za to ze mám zánět močových cest a na ultrazvuku jsem se bolesti strašně kroutila . Ještě teď jsem ztoho špatná
Já měla podobné problémy a pomohl mi Nosifol, což jsou vitaminy a hlavně inositol, ten je výborný na zlepšení kvality a dozravani vajíček, i spermií, bral i manžel jako Folandrol tuším... Ovulace krásně začala probíhat a do pár měsíců se zadařilo... Neviděla bych to hned černě a na umělé oplodnění, držím palce
Jo a dá se to normálně koupit 🙂
@jako_mala_holka super a ty vitaminy mohu začít brát už ode dneska nebo myslíš až po tom ultrazvuku ? Moc dekuju stavím se pro to hned
@misul122344 myslím, že klidně kdykoliv, jen to v každé lékárně nebývá skladem, tak se mrkni, případně se dá objednat a já objednávala přes internet, je tam lepší cena... I tak je to dost peněz, ale vůbec toho nelituju... Nejlevnější je Fertiprona tuším, s takovým složením, to jsou sáčky do vody, případně pak Nosifol Combi, to jsou tablety, oboje vyjde na měsíc cca 600-700, berou se dva sáčky/tablety denně, aby to mělo ten správný účinek, aspoň mně to zabralo až v takové dávce, dřív ne
@misul122344 to rozdychas, to mas jen prvotni sok. to bide dobry uvidis, urcite to ma i jiny reseni, alespon na zkousku 👍 tak zatim klid. a i pode mnou v prispevku mas podobne pripravky, ve kterych je ten inositol 👍 tak zatim neco vyber, kup a uvidis, ze treba nebude ani nic dalsiho potreba. me to vzdy za 3 mesice pomohlo 👍
@gbp dobre koupím chci se zeptat mám vzít sáčky nebo prášky ? Co ti vyhovovalo furt koukám a asi vezmu inofolic zajedu do Benu a uvidím jen nevím jestli sáčky anebo prášky no 😊
@misul122344 mela sem sacky. pak je myslim nejake silnejsi pro ty co maji nadvahu. myslim, zw to poradi. 👍 drz se
@gbp moc dekuju
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misul122344 uvidis vic po tom ultrazvuku, ale urcite se da nejdriv zkusit neco driv nez umele..me 2x pomohl inofolic. obsahuje latku inositol, ktera podporuje dozravani vajicek 👍 nebo treba nejake bylinky - kontryhel, hormonalni joga...moznosti je plno. nam taky doktor rekl, ze s nejvetsi pravdepodobnosti spontanne neotehotnim a bude potreba umele a mam jedno skoro dvoulete a druhe cekam a obe uplne prirozene 🤷🏼♀️