Ahoj. Máte některá zkušenost, že by vám s anovulačním PCOS při Clostilbegytu nedorostly do 14DC vajíčka do dostatečné velikosti? (Clostilbegyt 1-0-1 5.-9.DC)
Pokud takovou zkušenost máte, dorostly vám o pár dní déle, nebo v tomto cyklu vůbec?
@verisek001 Děkuji za odpověď. 🙂
@dc123 já měla ovulaci po clostylu 17-19DC 🙂
A když jsem měla 3-7DC tak 14DC ,nemusíte mít ukázkové 14DC držím palce 🙂
@isabellacheerful To jste mě trochu uklidnila, děkuji 🙏🏼🙂
@dc123 není zač, ovulaci jsem měla ukázkovou poprvé jsem brala jen dva cykly od 5-9DC předtím ovulace nebyla bez clostylu.
Otěhotněla jsem druhý cyklus
Po ztrátě jsem brala 4cykly 3-7DC též ukázková ovulace.
P.s. ztrátu jsme prodelali tenkrát kvůli lékařům, tak at se nevydesite nemělo to s ničím jinak nic společného.
Držím palce mějte se 🙂
@dc123 Ahoj, ja jsem ovulaci měla až 19DC při užívání clostibelgytu 5.-9.den. Ten cyklus jsem otěhotněla, bohužel to skončilo potratem.
Takže neboj, můžes ovu mít i později.
@abigail123 Kéž by 🙏🏼 19.DC jdu znovu na folikulometrii, tak se začínám modlit..
@isabellacheerful @abigail123 Nemáte některá typ, jak dozrávání podpořit? Např jídlem apod.? Nebo případně co tomu vadí? 🙂
@dc123 Taky jsem něco předtím hledala,ale nejlepší bylo při clostylu jist tak max listovku a Decko. On clostyl by měl udělat to že vajíčko by mělo uzrat a právě podpořit i tu kvalitu tak si myslím že je zbytečný něco do sebe cpat navíc🙂
Méně je někdy více🙂 ale to je můj názor🙂
@isabellacheerful Listovku beru, tak ještě do Dčko si koupím, děkuji 🙂 Ode dneška beru ještě Duphaston 1-0-1. Podle diskusí tady by měl ovulaci blokovat, tak jsem se na to extra ptala a prý ho mám normálně brát kvůli sliznici. Zkusím to podpořit ještě hormonální jógou a jinak to nechám napospas osudu.. 🙂
@dc123 no a vy už jste po ovulaci ? Já vím že nějací lékaři říkají že to neblokuje, moje bývalá Dr. To taky říkala ale on vážně blokuje protože je to progesteron který se začíná tvořit až po ovulaci .
🙂
@isabellacheerful Právě, že nejsem. Prý mám na obou vaječnících hromadu připravených vajíček, ale žádné nedorostlo do správné velikosti. Takže mám čekat do pondělí a přijít znovu na folikulometrii. A při tom brát Duphaston. Tak z toho nejsem moc moudrá, ale řídím se podle gynekologa. Několika mým kamarádkám se stejným i závažnějším problémem pomohl k vytouženému mimču. 🙂 Tak snad vše dobře dopadne. Dříve nebo později. 😏
@dc123 Jasně, nechat to na lékaři je nejlepší🙂 tak držím palce 🙂
@isabellacheerful Děkuji 🙏🏼
@isabellacheerful Clostík asi začal trochu působit. Bolí mě levý podbřišek a spodní část zas. A ovulační test ukázal toto (viz. Foto). Vím, že to ještě není pozitivní, ale aplikace Premom to vyhodnotila jako 55% a takhle zbarvenou tu čárku jsem ještě nikdy neměla. Dává mi to trošku naději. 🙂
@dc123 no vidíte🙂 do večera nebo zítra by mohl být už pozitivni 🙂
@isabellacheerful Tak jsem dostala žádanku do CARu…
@dc123 nedozral? Já si upřímně myslím že to ten duphaston bloknul.
Ale vždyť to je dobre,oni vám tam pomůžou. Když jsme přišli o naše syny taky nás tam poslali ,a jsme za to rádi🙂 nebojte🙂
@isabellacheerful Já si taky myslím. Každopádně jsem dnes 19.DC, vajíček mám hromadu, ale mají jen 11 cm maximálně. Tak snad se to teď někam pohne. Každopádně děkuji za psychickou podporu 🙏🏼 V minulých dnech jste mi pomohla. 😊 V těch následující si dám od myšlení tímhle směrem drobet oddych. Hezký večer. 😊
@dc123 to je moc dobře, mě to taky pomohlo .Teď sem přijdu občas si jen něco přečíst.
Mějte se 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dc123 když jsem po vysazení antikoncepce neměla ovulaci, tak mi doktor taky předepsal Clostilbegyt. Poprvé mi vajíčka vyrostlo do požadované velikosti, ale neprasklo a rostlo dál
a vznikla z něj cysta, podruhé mi ani nezabral. Následně jsem brala Letrozol a ten už fungoval.