Nedostavila se MS a těhotenský test je negativní. Můžu být i přesto těhotná?

luci_ela
20. únor 2020

Ahojky. Snažíme se rok o druhé miminko. Dcera 2,5 roku se podařila po více než 3 letech. Dr mi teď předepsala Clostilbegyt. Mám za sebou první užívání. Minulou sobotu tedy 15.2 jsem měla dostat MS, ta se do dnes však nedostavila-nikdy jsem zpoždění neměla. Však těhotenské testy jsou negativní, občas mě pobolívá podbříšek, párkrát během dne se mi zvedne žaludek. K dr jdu v úterý 25.2,tak mě zajímá, mohu být těhotná i přes to, že testy jsou negativní? Máte někdo podobnou zkušenost? Každý neg test je pro mě zklamáním, tak moc by jsme si druhého cvrčka přáli, a malá se ptá kdy bude mít maminka v bříšku miminko

clo1
20. únor 2020

@luci_ela neznám nikoho, komu by to test neukázal. Vypadá to, že se ti posunula ovulace, takže se posune i ms. Nebo máš nějak potvrzenou ovulaci?

luci_ela
autor
20. únor 2020

@clo1 Ovu by měla dle dr být pravidelná, podle předchozích cyklů, jinak nic nekontrolovala. Mám jeden vaječník, vejcovod, před prvním těhu jsem se léčila s endometriozou, ale ta je momentálně v klidu

clo1
20. únor 2020

@luci_ela tak pokud to nemáš potvrzené z ultrazvuku nebo ovulačními testy či teplotou, tak to můžeš jen odhadovat, kdy byla :-/

terka80
20. únor 2020

@luci_ela me neprisla ms po druhem uzivani Clostilu sla sem na ultrazvuk a mam 4 cysty misto tehotenstvi je mozne ze to stejne se stalo i tobe,mela by sis zajit ke gyn

veronikav31
20. únor 2020

@clo1 já ano-sebe.byla jsem v 6tt a tt negativní,ultrazvuk mluvil jasně,vše bylo vidět i srdíčko.sice to nedopadlo,ale to je jiná.

@luci_ela při clotilbegytu se vyskytují dost často cysty.nicméně při Clostilbegytu by měla následovat injekce na spuštění ovulace,nyní Ovitrell..samozřejmě,že předtím se chodí na ultrazvuk,aby se vědělo jak tělo na Clostilbegyt reaguje, může se užívat maximálně 5-6 měsíců,víc ne

luci_ela
autor
21. únor 2020

@terka80 Ano te cysty se bojim. K dr jdu 25.2

luci_ela
autor
21. únor 2020

@veronikav31 Tak to me mrzi, ze to nedopadlo 🙁 te cysty se bojim, uz jsem cetla ze se to stava hodne. Dr mi prave nasadila jen ten Clostilbegyt na tri mesice a nic jineho. Zadny utz ani injekce

veronikav31
21. únor 2020

@luci_ela to nevadí,od té doby máme už 2 zdravé deti,víc není v plánu.i přesto tady zůstávám. to by měla alespoň ten ultrazvuk, protože na něj nemusíš reagovat a oba ani neví co se tam děje zda nenavysit... injekce je od toho aby byla jistota že ovulace proběhla.pak je to mrhání a zbytečné brání léků

terka80
21. únor 2020

ja mela i injekci ale stejne se ty cysty udelaly

luci_ela
autor
21. únor 2020

@veronikav31 V utery si s ni o tom promluvim, ale take myslim ze tam ta mrcha bude🙁

luci_ela
autor
21. únor 2020

@terka80 A jak je dr resila, byla jsi na laparo? Kdy jste opet pokracovali v snazeni?

terka80
21. únor 2020

@luci_ela ne je to ted cerstve,minuly patek sem mela mit ms a misto ni sem jen spinila dva dny a v pondeli sem sla ke gyn a ta mi udelala ultrazvuk a videla ty cysty rekla ze to jsou folikularni tzn.prerostla vajicka,proste kdyz sem si pichala ovitrelle tak praskly jen ty co byly zrale a ty co byly male tak zustaly a vyrostly az ted a nemely se jak uvolnit tak prerostly a udelaly se z nich cysty,ktere ale zmizi sami od sebe nejspis az mi prijde dalsi ms a nebo je vstreba telo rekla ze pokud mi neprijde ms tak mam opet prijit a nejspis mi da vyvolavacku,snazit se mame normalne rikala ale ja uz ted vim ze nebudu mit ovulaci protoze si merim bazalni teplotu uz treti mesic a ted ji mam tak vysokou ovlivnuji ji ty cysty ze proste nehrozi ze ovulace bude.Mela sem doma jeste jeden gynex tak sem ho nasadila pry pomaha na cysty no uvidime,kdyz sem ho brala poprve tak mi delal jen neplechu.

luci_ela
autor
21. únor 2020

@terka80 Ach tak. A to jsi si pichala jeste k tomu Clostilbegytu? Ona mi prave dala jen ten, o nejakem utz nebo cemkoliv jinem se nezminila. Rekla ze mi ho da na tri mesice a pokud se nepovede ze nas posle na klinku. Dnes se mi uz od rana zveda zaludek, kamaradka mi rekla ze i kdyz tesy nejsou pozitivni, tak to na mne pozna 😀 Hezke povzbuzeni, ale myslim ze u dr se potvrdi spise ta cysta 🙁

terka80
22. únor 2020

@luci_ela ano pichala sem si ovitrelle aby probehla ovulace