Děvčata máte někdo zkušenost? Kamarádům se nedaří otěhotnět a muži bylo nalezeno nízké množství spermií (počet nevím, nicméně prý na první pohled žádné, teprve po centrifugaci vzorku objeveny slušně vypadající spermie). Řešili jste někdo tento problém? A vyřešili? Jak?
Manzel bral Folandrol a zabral. Kupovala jsem ho primo na klinice ivf,ale maji i v lekarnach,davaji ho muzum co maji spatny spermio...
Můj manžel měl výsledek spermiogramu AZO.. kdo se v tom vyzná ví, že je prakticky nemožné otěhotnět.. Máme dvě zdravé děti.. sice za pomocí CAR První po IVF, druhou po IUI a po třetí jsme dokonce otěhotněla přirozeně.. sice těhotenství nedopadlo dobře.. ale otěhotněla jsem.. Takže nikdy skutečně nikdy není nic ztracené.. I lékaři jsou jen lidi a zmýlit se občas mohou. nemělo by to tak být, ale stává se tak…
Jinak doporučuji na zlepšení spermiogramu vitamíne Energymann od Swisu.. jsou volně prodejné v lékárně
Děkuji holky. Zkusím předat, snad se zadari 🙂.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@cilkat manžel prodělal rakovinu varlete a jedno mu odebrali. Po dvou letech od léčby jsme se začali snažit o druhé dítě. Bohužel po kontrolním spermiogramu nám bylo řečeno že přirozeně to určite nepůjde. Měl jich šíleně málo a ještě špatně pohyblivé. Umělé oplodnění jsme nechtěli tak začal manžel brát Macu, kotvičnik a selzink. Vše je na podporu tvorby spermií. Třetí měsic po nasazení vitamínů jsem byla těhotná. Teď končím 39 tt a vše je naprosto v pořadku. Jestli pomohli vitamíny nebo to byl prostě jen zázrsk to nevím ale určitě se tím nedá nic zkazit