Ahoj uz dva roky se snažíme o miminko,manžel má ale špatné výsledky spermio, existuje něco po čem by se mu spermie mohli zlepšit??? Moc děkuji za každou odpověď
Fertilan plus z vitamínů, více pohybu a méně stresu, to pomohlo u nás doma 😉
@beruska1889 děkuji moc..určitě koupim👍 snad se zadari i nám
@jasemin26 nebylo to hned, ale spermiogram teď posledně nadlimitní hodnoty, které nikdy předtím neměl... Ale stejně nás teď čeká IVF... Hodně štěstí 😉
Folandrol
@jasemin26 Chce to hlavně psychickou pohodu a snad ti dodám i naději. Asi tak po roce a čtvrt snažení byl manžel odeslaný na spermio, s výsledkem pomalých spermií. Tenkrát mu tam doporučili brát vitamín E, ale už na něj nedošlo. Byla jsem totiž už pár dnů těhotná, jenom to pochopitelně zatím nevěděla. Na genetice by se asi divili, s takovým aktuálním manželovo výsledkem.
Takže nezoufej, podle naší zkušenosti se může mezi těmi pomalými vyskytnout i třeba jediná rychlejší 🙂
Další mimi se nám povedlo po dvou letech asi za tři měsíce, a taktéž bez žádných podpůrných prostředků. Takže moc držím palce!
Soused...
Kotvičník 😉
Holky snazime se o miminko vcera jsem to dostala ale strasne malucko ale co mi je zvlastni bt se me drzi furt nahore 37.2
Ma cca-ale ak je nahodou profesionalny sportovec pozor nazo patri to medzi doping.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jasemin26 Co určitě neublíží tak: Určitě nekouřit, vyvážená strava bohatá na vitamíny a minerály, taktéž alkohol v rozumné míře. A samozřejmě tam dole nepřehřívat např. nosit volnější prádlo, bacha na častý nešvar notebook na kolenou (vyhřívání sedaček auta v zimě). Spermie se vyvíjí cca 3 měsíce, tak je dobrý na to myslet dopředu. Nějaký preparát však netuším.