Měla jste některá příznak těhu, že vám ze dne den přestala chutnat káva? Už je to pár dnů, co se mi hnusí i vůně kávy, natož abych se jí napila. Byla jsem zvyklá pít dva šálky denně a vždy jsem se na ní velmi tešila...
Menstruaci jsem ale měla normalně, jen trochu slabší než obvykle.
@nikoulinka a ms se nedostavila?
@deliba u prvního první dva měsíce lehké špinění. Vůbec mě ani nenapadlo, že by to mohlo být těhotenství. A u druhého tehu MS nedorazila vůbec no.
Ano, taky jsem kafe najednou nemohla ani citit.
Nevim, jestli jsem to mela jako priznak, ale v prvnim trimestru pro me bylo nepredstavitelne se kavy napit. Kazdopadne spolehlivejsi asi bude udelat si test.
@deliba takhle poznala moje mamka,že je v tom. Jak jí nejelo kafe a jen její vůně jí obracela žaludek,bylo jasno 😉 ale stopro je jen test,že jo
Já to tak měla a to jsem velký kofeinový závislák 😉
Ano kávu jsem nepila, teď na rodičovské je to zase záchrana
Ano nechuť ke kávě byl jeden z prvních příznaků, ale to už jsem měla asi 14 dnů zmeskanou ms a pozitivní test.
Kéž bych neměla chuť na kávu, první dva měsíce jsem se snazila ji nepit, ale ráno jsem nedávala :D potřebuju aspoň 2 denně ale hodně hidne slabé, dřív jsem si delala 2 plně lžičky, teď sotva jednu, ale je to mozny příznak tehu 🙂
U dcery mi káva také přestala chutnat. Teď čekám chlapečka a káva mi chutná stále stejně. Normálně ji i piju. Dvakrát denně, malé a dost slabé rozpustné s mlékem. Ale MS se mi u obou těhotenství nedostavila. Ale ta káva příznak být může, i když u tebe MS proběhla, další už přijít nemusí. Udělej si test a budeš vědět ☺️
Také jsem měla u obou těhotenství,milovala jsem kávu,a při tehu sup káva mi nevoněla,a bylo po kávě 😂
@deliba Já také 🤭 začalo mi to před dvěma dny, kdy jsem se ráno probudila a natahovalo mě z toho, když si přítel udělal kávu, včera jsem ještě k tomu měla ráno strašně hořkou chuť v puse. Zašla jsem si do lékárny pro TT a světe div se, včera na testu už krásná druhá čárka. A to jsem teprve 10 DPO a do MS zbývají 3 dny 🙈 Tak snad bude vše v pořádku.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@deliba ahoj, já to tak měla u obou těhotenství. Denně jsem sfoukla i 5 šálků denně bez problémů. Pak mi vadila její vůně (cítila jsem i když jen někdo otevřel sáček). A když jsem se jednou napila, šlo to ven i s obědem 😅