Ahoj holky , mám pcos . Poslední m/s byla 11.8 . 7 dni . A dnes 25.1. Mám světle hnědý výtok . Nevíte co by to mohlo být ? Už delší dobu me tak strašně bolí prsa ze jsem nemohla ani ležet ani se jich dotknout vůbec nic . O poznání se mi hodně zvětšila . Už delší dobu mám bili hustý výtok střídající konzistenci . A dnes toto nechápu to . Obličej ? Jak vypadá? Ani psat radši nebudu . Už minule jsem měla tento světle hnědý výtok a nějak za týden přišla m/s.
Popř. Kdyby tento výtok znamenal ovulaci kdy by mohla přijít ?
OT dělat nemohu jelikož ho mám porad pozitivní vysoké AMH .
Už jsem se ptala i ve snazilkach ale moc jsem se nedozvedela holky . Poslední sex byl minuli týden pátek - sobota . Test před 3 dny negativní .
@misisfilip takže myslíte ze je nepravděpodobné ze to je ovulace?
@popelkaa23 může a nemusí... Zkuste OT...
LH neni AMH. Ovulacni test meri hodnoty LH ne hodnoty AMH. LH a AMH na sebe nejsou nijak vazany a kdyz uz tak opacne nez pisete. Zeny s vyssim AMH maji naopak vyssi sance ze budou mit negativni ovulacni testy, tj. nizke LH hodnoty protoze jim casto ani nedozraji vajicka a nepraskne folikul. Mivaji tudiz spise anovulacni testy.
Udelej si ovulacni test a hned budes vedet, jestli se jedna o ovulaci nebo o zacinajici menses nebo uz o nejakou formu menses.
Kolik ti je let? Posledni menses jsi mela pred pul rokem...Resis to nejak?
@reeeza určitě jsem se spletla . Mám vysoké Lh . Čerstvě 25let.
@popelkaa23 Ted nechapu, promin...Ty sis tedy merila ted nekdy LH a mas ho vysoke - pozitivni ovu test?
Je mozne ze to je ovulace..
ahoj prosim ak je tu niekto kto by mi vedel objasnit tuto moju situaciu budem rada🙉na dalsie vysetrenie idem az v utorok a to čakanie je hrozné,tak začnem asi od začiatku poslednú ms som mala 12.12 a 9.1 som si spravila test bola na nom slaba druhá ciarka pobolievalo ma podbruško tak hned na druhy den som isla k doktorovi ten na sone nic nevidel,rychlostest z krvi z prstu na nom takisto slabá čiarka,zobrali krv na vysetrenie hcg.vysledok bol 26,7 takže mam prist znovu 18.1 lenže 15.1 na nočnej v praci som zacala krvacat nebolo to nic extra ale aj tak som hned na druhy den utekala k doktorovi to bolo 16.1 na sone stale nic znovu hcg,dal mi utrogestan a ascorutin na druhy den mi volali ze hcg kleslo na 25 tak ze bohuzial.krvacala som do soboty 20.1 ale bolo to take slabé celkovo mavam menstruaciu slabu a toto bolo este slabšie.V pondelok 22.1 som si spravila domaci test a robila som ho s tym ze uz tam ziadna ciarka nebude vobec a ona bola tak silná jak nikdy🧐na dalsie hcg som mala prist 24.1 a 25.1 na vysetrenie po prichode ma doktor zarazil ze nechape co sa stalo hcg mam 500 tak ze bud som znova otehotnela alebo si to nevie vysvetlit,dost ma straší mimodeložním a ja uz som z toho hotová.Miminko by sme moc chceli ale tady to co sa poslednu dobu deje ma uplne stresuje pretoze vlastne neviem nic ani to nedava zmysel.co si o tom myslíte?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@popelkaa23 Myslím, že se brzy rozjede menstruace...jinak OT nezáleží na vysokém AMH..já měla AMH 21 a moc často jsem ho pozitivní neměla, práce proto, že u PCOS nechtějí dozrávat vajíčka...😏