Omlouvám se všem, kterých se dotknu a vím, že jich bude, ale je tu někdo, kdo nechápe pointu v tom, testovat před příchodem MS?
Copak je tak strašný problém počkat na to, až se opozdí těch pár dní?
Vždyť to zbytečné zklamání poté je přeci mnohem horší, než vydržet a vědět.
Asi jsem už nemoderní, ale tohle lovení duchů mi přijde fakt divné.
Az budete na to cekat mesice, roky, tak to pochopite. Ja zase nechapu, proc mate potrebu zakladat takovou diskuzi. A taky nezakladam uplne zbytecnou diskuzi. Jestli vas to pohorsuje, tak si to nezapinejte nebo to prejdete.
Ja testovala od 14 dc,taky jsem tu dnes za idiota protože jsem napsala ve snazilkach jen názor,který jsem ovšem nemyslela spatne.Ale dle některých asi ano.Me by taky nenapadlo takhle brzo testovat ale ty priznaky a strach z mimodelozniho,proste bylo to silnější než ja.....I když je to prosperujici těhotenství. Člověk když 3x po sobě o to prijde tak uz ma strach snad ze všeho.....Takze ano některé chápu.
Nekdo cte knizky neb ho to bavi nekdo testuje😊 je to jedno nee…. Kazdeho bavi neco jineho…
Take nechapu proc se kvuli tomu zaklada diskuze
@eloana Jak ti vůbec dopadly testy? 🙂
@malinkata Já to svým způsobem chápu, když člověk chce za každou cenu otěhotnět tak hledá duchy...já třeba testovala jak mě to kdy napadlo, protože jsem ms neměla takže jsem nevěděla kdy testovat nebo netestovat 😄
Přesně,až budeš čekat kdovijak dlouho,(my napřiklad na druhe ditě 6l+2 biochemicke) tak asi pochopiš,je to zbytečne ale psychika a nervy jsou silne....
Ja osobne kdybych netestovala pred ms -nevedela bych, ze jsem tehotna neb jsem to v den ms dostala….a tehotna jsem byla… kdybych netestovala brala bych to, ze nic
A bylo to prosperujici tehotenstvi i pres krvaceni
A tobě to nějak škodí? Nějak tě to omezuje?
Jeste doplnim, ze myslim, ze si jsou vsechny vedomy, ze to vyjit nemusi, kdyz maji // pred ms, ale to prece nemusi ani kdyz mas // po vynechani
Tohle je teda výtvor, pojďme se hroutit z těch, co se hroutí při lovení duchů 🙄🙄🙄
Na druhou stranu, jestli tě trápí tohle, máš šťastný život 😂
Na internetu je jedna báječná věc - svoboda. Každého věc, co tam hledá, co čte a taky možnost NEČÍST, co mě nezajímá.
Já zas nevidím důvod asmyslzveřejňovat fotky svých dětí na sociálních sítích 😉. Ale jako vse každého věc.
@anickaaa28 já měla biochemka 2 x během roka a půl a po 8 měsících konečně čekám, takže já bych třeba měla strach testovat před. Už jsem si prošla tolika zklamání... Ale nikdo ať netvrdí, že má příznaky ještě před příchodem data MS. To je blbost.
@malinkata Ja to chápu my jsme se snažili 8 mesicu a z toho 3x po sobě se povedlo a odešlo to.Ted konečně zatím vše v pořádku a termín mam v srpnu.Jinak priznaky jsou u každého jiné, me kdyby nebolelo bricho a prsa netestovala bych 🙂
@anickaaa28 to jsme na tom stejně. Po 2 biochemických, po 5 letech mám též termín v srpnu.
Plno těch nezdaru a nervů chápu, plno si jich tu mysli, ze nemam šajnu, mám, jen prostě vždy to tak bylo. Stejně musí počkat na potvrzení doktora a vše se odvíjí od poslední MS.
Miluju tu rozmanitost. Nečekala jsem ani nic jiného.
Vtipné je, jak si plno z Vás mysli, že vím prd, tlachám, nudím se...
Ale vždy se stejně čeká na doktora. Vše se odvíjí od poslední MS. Dřív žádný normální žádnou nevezme než za 5-6 týdnů od očekávané MS, takže pro mě by to byly zbytečné nervy navíc.
Po 2 biochemických rok a půl od sebe, po úmrtí syna a 5 letech jsem v 7 měsíci.
Mám toho za sebou tolik a vím, že duch či pozitivní test stejně není výhra...
Krásný den všem
@malinkata Promiň, ale víš prd. Tvoje vyjadřování asi nesnese jiný komentář. Víš prd, protože nežiješ život nikoho z nás tady. Každá druhá tu máme nějaké smutné andílky a ne ani to nikoho neopravňuje povyšovat se nad holky, které ze zoufalství honí duchy.
Jak nesnasim milionte diskuze na tema, zda vidime ducha, tak absolutne nechapu prinos teto. Co je ti do toho, proc to kdo dela? Ty to delat nechces, tak to nedelej a nech ostatni dychat.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já to na jednu stranu chápu, taky jsem testovala vždy před ms...je v tom jakýsi adrenalin 🙈 pak už záleží na člověku...pokud to bere v pohodě, i v případě biochemka, tak ať si testuje..ovšem pokud je z toho pak ve stresu a v případě biochemka se hroutí, je fakt lepší počkat 🤷🏻♀️
Ona ta zvědavost je ale přirozená, a člověk by to nejraději věděl už po sexu 😅