Ahojte, chtěla bych vás poprosit o názor na test. Záměrně nechci psát podrobnosti o délce cyklu, testovaném dni a podobně. Prostě vy, co si děláte test, prosím, koukněte a napište: ovulace je, bude, byla? Děkuji za vaše názory a zkušenosti.
@arkapo tohle určitě není ovulace🙂 to musí být čárky stejně silné🙂 a to jestli už ovulace byla nebo bude to ti nikdo neřekne🤷🏽♀️Každý To ma jinak. Já měla třeba takové čárky cely cyklus.. kdy jsem si byla na 100% jistá ze těhotná tento měsíc nebudu.. a teď jsem 15tt. Ani ji nemusíš zachytit ve správný čas, to se taky stává
Mivala jsem takovou cely mesic, v den kdy byla ovulace byla carka silnejsi nez druha, dalsi den opet to same jako mas na fotce.
Tak ze záměrně se ptát na něco co ti ani v nejlepším nepomůže to fakt nechapu.
Děkuju. I když petradt1986 si myslí, že mi to nepomůže, tak pomohlo. Pokud někdo něco nechápe, tak stačí nereagovat 😉
@anonymni123kj123 To jsem chtěla slyšet, že takové čárky můžou být celý cyklus 🙂 Nebyla jsem si jistá, jestli může být druhá čárka i po ovulaci. V úterý jsem byla na folikulometrii a folikul 20 mm. Ovulaci na sobě nepoznám. Snažíme se, ale potřebujeme drobnou pauzu, ale zase bych nerada něco prošvihla. Z vašich odpovědí usuzuji, že ovu proběhla.
@arkapo No to vubec nemuzes vedet, zda probehla a jeden test ti to nerekne. Tyhle testy musis cist v rade. Jeden rika, ze ted ovulace nebude. Bud jeste nebude, nebo uz nebude.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@arkapo buď bude nebo byla. Bez bližších info těžko říct.