Ahojda, už 4 měsíce se snažíme s přítelem o mimi, přestala jsem brát prášky stejně dlouho jako doba našeho snažení, je to sic brzy ale nač čekat, zadařit se může i nemusí :D Minulou MS jsem očekávala 4.6. ale dostavila se dřív už 30.5. Počítám s tím, že se mi nejspíše rovná cyklus po HA, teď je dlouhý 31 dní. MS skončila v sobotu 4.6 a dnes jsem si všimla narůžovělého výtoku, nevíte, co to může být? Na ovu se mi to zdá brzy a nic jiného mě nenapadá.. děkuji
kéž by, ale nechápu, je možné, že bych měla menstruaci a přitom byl těhotna?
Někdy se to právě stává v době, kdy měla přijít menstruace🙂Jinak menstruvat můžete "klidně" i když budete těhotná...Držím Vám pěsti, ať Vám to vyjde🙂
moc bych si to přála, děkuji 🙂
Já bych na těhotenství nesázela, vyjímečně se stává, že je těhotná i žena, která menstruuje, ale když píšeš o vysazení antikoncepce a ne úplně pravidelném cyklu, tak bych sázela na špinění v důsledku nějaké nerovnováhy, případně jestli to bylo po styku, tak kvůli tomu.
Právě, že po styku to nebylo. Začalo to dnes zničeho nic už ráno a trvá to do teď.. no koupím si test a uvidím.
Měla jsem to samé, ale měla jsem to po ovulaci, bylo to hnízdění. Takhle brzy po MS tomu moc nedávám, ale určitě zkus ten test.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sarikslezak U mě byl narůžovělý výtok příznak těhotenství🙂Držím pěsti, ať je tomu tak i u Vás🙂