Narůžovělý výtok - bolest v podbřišku. Co by to mohlo být?

26. říj 2020

Ahoj holky mám na vás otázečku 3dny po plodných dnech Jsem zjistila po ránu v kalhotkách výtok narůžovělé barvy Dnes to samé pobolívá mě v podbříšku na levé straně A jsem dost unavená dostat to mám až 5.11...o prcka se snažíme už půl roku ..nevíte co by to mohlo být můj gynekolog má do čtvrtka dovolenou ..

lentilkah
26. říj 2020

Pri ovulaci se muze vyskytnout zakrvaceni/ spineni.

mzacikova
26. říj 2020

Ovulace byla potvrzená? Během ní může být špinění běžné. A to, že tě bolí na levé straně znamená jen to, že ovuluješ z levého vaječníku. K doktorovi bych s tímto vážně neběžela

autor
26. říj 2020

@mzacikova ovulaci na sobě poznám mám dost velké bolesti v podbíšku ..pak mívám klid a par dní pred MS zase bolest v podbrisku ne takhle mezi ovu a MS

leniczka23
27. říj 2020

Bude to ovulační krvácení, vůbec když máš takhle bolestivou. Stává se mi to taky. Na gynekologii není potřeba běžet.

mzacikova
27. říj 2020

To já si myslela taky a doktor mě vyvedl z omylu, že ovulaci mám asi o 3 dny později. Nejste těhotná a během toho nekrvácíte, máte jen kolem ovulace. Tak proč hned běžet k doktorovi. A to samozřejmě nemyslím nijak ve zlém, ale jsou to běžné věci, doktor by stejně nic neudělal, jen by potvrdil to, co tady píšeme